Viralul anului: Şi-a făcut de cap în avion cu amanta, când soţia însărcinată îl aştepta acasă VIDEO

Un filmuleţ în care un cuplu nu-şi poate stăpâni pornirile sexuale sub ochii şocaţi ai pasagerilor în timpul unui zbor Ryanair între Manchester şi Ibiza a devenit viral pe reţelele de socializare.    

13 aug. 2018, 07:29

La aproape o oră de la decolare, pasagerii cursei Ryanair au asistat şocaţi la o scenă suprarealistă: un tânăr şi o tânără făcând amor, în faţa lor, fără intervenţia personalului de zbor. 

„I-am auzit vorbind despre asta, dar am crezut că glumeau. Bărbatul a întrebat chiar dacă cineva are un prezervativ. Toată lumea a râs. Zece minute mai târziu au trecut la treabă”, a povestit un martor, conform relatărilor din Daily Mail.

„Păreau complet beţi (…). Femeia şi-a scos pantalonii, apoi bărbatul şi au început să facă amor. Am scos imediat telefonul pentru imortaliza scena. Nu am mai văzut aşa ceva. Femeia care stătea lângă cuplu a cerut echipajului să-i găsească un alt loc. Dar stewarzii nu au făcut nimic pentru a-i opri”, a continuat martorul.

Între timp, filmuleţul s-a răspândit cu viteza fulgerului pe reţelele de socializare, iar în prezent se ştie câte ceva despre identitatea protagoniştilor scenei fierbinţi din avion, scrie Daily Mail, care a prezentat şi un infografic privind raporturile sexuale în avion.

Bărbatul se numeşte Shaun Edmonson şi este un … viitor tată. Soţia sa canadiană, Jenna Rosse, gravidă în şase luni, îl aştepta în acest timp acasă. Tânăra de 25 de ani, căsătorită cu Edmonson de şase ani, a văzut deja filmul. Potrivit unui prieten, Shaun participa la o petrecere a burlacilor şi nu o cunoştea pe partenera sa din avion. 

În ceea ce priveşte compania Ryanair, aceasta a deschis o anchetă după incident. „Nu tolerăm acest tip de comportament inadecvat pe zborurile noastre. Pasagerii care nu respectă regulile noastre vor suferi consecinţele”, a declarat un purtător de cuvânt.