Vladimir Putin s-a hotărât: Îşi depune candidatura la funcţia de Preşedinte

Actualul preşeinte al Rusiei, Vladimir Putin, s-a decis să candideze la încă un mandat de preşedinte al Rusiei - care va fi cel de-al patrulea mandat prezidenţial, dacă va câştiga alegerile. Actualul preşedinte de la Kremlin şi-a depus candidatura la Comisia Electorală.

27 dec. 2017, 13:41
Vladimir Putin s-a hotărât: Îşi depune candidatura la funcţia de Preşedinte

Relaxat, cu un zâmbet larg, Vladimir Putin le-a prezentat paşaportul său membrilor comisiei de înscriere în cursa electorală şi un dosar cu documente care au fost verificate în prealabil de comisia elctorală.

În vârstă de 65 de ani, Putin se prezintă la alegeri ca fiind candidat independent pentru alegerile din 18 martie.

Oricum, cel puţin până în prezent, se pare că şeful statului nu are un contraconurent mai puternic decât el. Cel mai probabil el va obţine, în lipsa unei opoziţii ferme, puternice, fără prea mare eforturi  un nou mandat de preşedinte care va dura până în 2024.

Cu toate acestea, peste 20 de candidaţi sunt gata să îl înfrunte pe Putin în campania electorală pentru Preşedinţia Rusiei, chiar dacă au prea puţine şanse, potrivit 7sur7.be.

Putin a scăpat şi de cel mai înrăit critic al lui, Alexei Navalnii, în vârstă de 41 de ani. Candidatura lui în alegerile prezidenţiale a fost respinsă din start de către Comisia Electorală Centrală.