VOCEA ROMANIEI 2017 LIVE VIDEO PRO TV: S-a decis cine este CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2017. ONLINE STREAMING UPDATE

VOCEA ROMANIEI 2017 LIVE VIDEO PRO TV: Vineri, în zi de doliu naţional, este programată finala emisiunii "Vocea României". Patru fete vor lupta pentru marele premiu. Semifinala Vocea Romaniei le-a adus aseara telespectatorilor un spectacol memorabil si reprezentatii pline de stralucire, energie si entuziasm. Show-ul a fost deschis de invitata speciala, INNA, care a cantat melodiile Nirvana si Ruleta si a prezentat un moment fabulos pe scena celei mai tari competitii a vocilor. Concurentii au interpretat cate doua melodii, una singuri si una impreuna cu colegul de echipa si cu antrenorul, iar romanii si-au votat preferatii si au ales finalistele sezonului sapte. Pentru prima data la Vocea Romaniei, in marea finala merg patru fete: Meriam Jane Ndubuisi din echipa Tudor, Ana Munteanu din echipa Smiley, Zsuzsana Cerveni din echipa Lori si Andrada Cretu din echipa Despot.

RomaniaTV.net
15 dec. 2017, 13:46

VOCEA ROMANIEI 2017 LIVE VIDEO PRO TV: Cum se alege CASTIGATOR VOCE ROMANIEI 2017.

Ana Munteanu este Vocea Romaniei 2017



Vocea Romaniei 2017 – Finala: Ana Munteanu este castigatoarea Sezonului 7 pe vocearomaniei.protv.ro

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. Zsuzsana Cerveni, din echipa Loredanei Groza, locul 3.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. Andrada Creţu, din echipa lui Adi Despot, locul 4.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017.  Cântăreaţa Arilena Ara a cântat în finala „Vocea României” melodia „Nentori”, care se bucură de un mare succes în rândul publicului din România.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. Smiley a spus că a cunoscut latura sensibilă a lui Adrian Despot. „Mă bucur tare că am ocazia să-l cunosc ca om, ca muzician. Vreau să-l aplaudăm pentru că e prima lui finală”, a zis Smiley.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. Zsuzsana Cerveni a urcat încă o dată pe scenă, de data aceasta alături de Loredana Groza. „Vreau să spun că eşti cea mai minunată voce pe care am întâlnit-o în aceşti ani la Vocea României. Ai avut curaj. Ai venit la mine şi ai spus vreau să cântăm Bună seara, iubite. Indiferent ce se va întâmpla în această seară, noi suntem împreună”, i-a spus artista.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017.  Meriam Jane, eleva lui Tudor Chirilă, a interpretat melodia „Oameni”. „Jane, îmi place că ai învăţat româneşte atât de repede. Ai făcut o treabă extraordinară de-a lungul întregii ediţii. Bucură-te de iubirea pe care ai primit-o de la oameni”, i-a spus Smiley.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. Andrada Creţu, din echipa lui Adi Despot, a cântat cu Mihail.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. Zsuzsana Cerveni şi Alessandro Safina au cântat împreună, impresionându-i pe cei prezenţi.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017.Tudor Chirilă i-a arătat concurentei sale, Meriam Jane, locuri din Bucureşti, printre acestea numărându-se şi Piaţa Victoriei. „Asta toată se numeşte Piaţa Victoriei. E un loc foarte special pentru mine, pentru că e un loc în care pot să vin şi să mă exprim liber”, i-a spus juratul.

Ulterior, în cadrul finalei, Tudor Chirilă a făcut următoarele afirmaţii: „Cred că noi suntem în doliu de două ori. Îmi pare rău că trebuie să spun asta, dar cred că oamenii care gândesc liber, într-un final, vor schimba ţara asta”.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. Andrada Creţu, din echipa lui Adrian Despot, a interpretat piesa „Numb” de la Linkin Park. „Eu nu te-am văzut pe tine în finală, de la început. La un moment dat, erau alţi favoriţi. (…) E foarte mişto ce ai reuşit să faci. Te felicit că ai ajuns în finală”, i-a spus Smiley. 

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. . Ana Munteanu şi Smiley au cântat una dintre melodiile artistului, „De unde vii la ora asta?”. Loredana Groza a spus că a fost un duet plin de ritm, în timp ce Tudor Chirilă a zis că „Ana a dat valoare suplimentară piesei”.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017.  După interpretarea finalistei Zsuzsana Cerveni, din echipa Loredanei Groza, juraţii şi-au spus părerea. „Are calitatea de a imprima un moment perfect în ochii unui privitor. Eu voi relaţiona întotdeauna cu momentul acela, chiar dacă nu este nimeni perfect. Pentru mine, vei rămâne cu momentul perfect”, a spus Adrian Despot.

Tudor Chirilă a spus că vrea să vorbească mai mult de antrenoarea ei, Loredana Groza. „Anul acesta, a avut nişte momente senzaţionale şi o strategie de antrenor schimbată. Nu este previzibilă şi este un lucru foarte bun. Ce am văzut în momentul acesta mi s-a pare încununarea acestei strategii”, a spus Tudor Chirilă.

„Am văzut în tine o stea! (…) Mă regăsesc în multe din acţiunile tale, aşa cum eram şi eu la vârsta ta”, a spus Loredana Groza.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. . Finala emisiunii „Vocea României” a început cu un omagiu adus Regelui Mihai. „Drum bun, Majestate!”, a spus Pavel Bartoş.

UPDATE: Meriam Jane, din echipa lui Tudor Chirilă, a deschis show-ul! A cântat din repertoriul Mariei Tănase: „Eşti o explozie…”

Cum poți vota în finala Vocea României 2017

Telespectatorii pot alege favorita atât prin sms, trimis la numărul 1200 (număr disponibil în toate rețelele de telefonie mobilă, costul unui mesaj fiind de 1.19 euro inclusiv TVA), cât și online, gratuit, pe site-ul Vocea României. Orice utilizator poate vota online o dată, prin login cu pagină de Facebook, sau prin sms de maximum zece ori.

Tudor CHIRILA, mesaj neasteptat pe Facebook înaintea finalei

FINALĂ VOCEA ROMÂNIEI. Zsuzsana Cerveni – echipa Loredana

Originară din Bucureşti, este elevă la Colegiul „Dinu Lipatti”, secţia canto clasic. A cântat în multe trupe de toate genurile: pop, rock, progressive. Toţi cei patru juraţi i-au spus că are stofă de star.

FINALĂ VOCEA ROMÂNIEI. Meriam Jane Ndubuisi – echipa Tudor

Originară din Nigeria, Meriam are un frate, însă amândoi au fost părăsiţi de părinţi când erau mici. „Fratele meu este singura persoană importantă din viaţa mea, îl iubesc foarte mult. Copilăria a fost foarte grea, pentru că eram o victimă a rasismului, asta mi-a provocat foarte multă suferinţă. Eram mereu singură şi nu aveam prieteni, nu mă puteam juca cu alţi copii. Se speriau de mine, credeau că pielea mea este murdară. Am fost un copil furios, iar acum sunt doar dezamăgită”, povestea Meriam.

FINALĂ VOCEA ROMÂNIEI. Ana Munteanu – echipa Smiley

Originară din Republica Moldova, Ana a câştigat, în 2014, emisiunea „Moldova are talent”. A cântat în finală, la doar 13 ani, hitul Patriciei Kaas, „Mon mec à moi”, iar interpretarea impecabilă i-a adus marele premiu.

FINALĂ VOCEA ROMÂNIEI. Andrada Creţu – echipa Despot

Andrada Creţu are vaste cunoştinţe în genuri precum clasic, jazz, rock, fiind şi solistă în trupa sârbă New Quartet, dar şi instrumentistă (pian şi flaut). 

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 1.2 milioane de telespectatori au urmarit competitia in care doar vocea conteaza, iar in minutul de maxima audienta de la 20:51, cea mai buna competitie a vocilor a adus in fata televizoarelor peste 1.7 milioane de romani.

VOCEA ROMANIEI 2017 LIVE VIDEO PRO TV: Cum se alege CASTIGATOR VOCE ROMANIEI 2017.

Semifinala Vocea Romaniei a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 8 puncte de rating si 24.1% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 6 puncte de rating si 18% share.

VOCEA ROMANIEI 2017 LIVE VIDEO PRO TV: Cum se alege CASTIGATOR VOCE ROMANIEI 2017.Un spectacol fantastic si foarte multa determinare

Echipa Tudor a adus energia si forta in semifinala. Meriam Jane Ndubuisi a interpretat piesa Stay with me, iar Tudor a avut lacrimi in ochi pe parcursul intregului moment. Concurenta s-a transpus complet in melodie si a transmis o vibratie extraordinara. Stefan Stiuca a cantat fabulos melodia Yesterday, a trait intens momentul de pe scena si a reusit sa-i incarce pe antrenori cu emotie si bucurie. Tudor, Jane si Stefan au adus atmosfera din Vama veche pe scena de la Vocea Romaniei cand au interpretat piesa Omul plajei. Vocile lor s-au completat perfect si impreuna au realizat un moment memorabil. In urma voturilor publicului, Meriam Jane Ndubuisi merge in marea finala.

Intervalul de timp in care se poate vota este reprezentat de anunturile START VOT – STOP VOT din cadrul finalei.

Echipa Smiley a inceput seara cu Amir Arafat. Concurentul a adus in semifinala o piesa legendara, Man in the mirror, pe care a interpretat-o cu foarte multa caldura si daruire. Show-ul a continuat cu Ana Munteanu, care a cantat magistral melodia I’d rather go blind, a fost stapana pe ea, a fost la inaltime si a demonstrat inca o data ca este extrem de talentata. Ana, Amir si Smiley au umplut scena de energie si culoare cand au interpretat piesa Uptown funk, iar Despot, Lori si Tudor le-au multumit pentru momentul prezentat si pentru faptul ca a fost o ocazie foarte buna pentru ei sa iasa inca o data la dans vineri seara. Voturile publicului au trimis-o pe Ana Munteanu in finala competitiei.

VOCE ROMANIEI 2017. Echipa Lori a avut aseara pe scena trei reprezentatii fascinante. Diana Brescan a impresionat publicul cu interpretarea piesei Mad about you, s-a implicat complet in momentul prezentat si a transmis foarte multa pasiune. Lori si cele doua fete magnetice din echipa ei, Zsuzsana si Diana, au cantat melodia Hai la joc, s-au bucurat de timpul petrecut pe scena, au transmis energie si intreaga sala a dansat impreuna cu ele. Zsuzsana Cerveni i-a cucerit pe toti cu vocea ei uluitoare si cu aparitia demna de o diva. Concurenta a interpretat piesa Where do I begin si a uimit cu timbrul ei vocal puternic si cu atitudinea sa. Telespectatorii au votat si au decis ca Zsuzsana Cerveni merge in marea finala.

Primul moment al serii din echipa Despot a fost prezentat de cei doi concurenti, Mano si Andrada, impreuna cu antrenorul lor. Cei trei au cantat melodia Free fallin, vocile lor s-au armonizat foarte frumos, iar publicul i-a rasplatit cu ropote de aplauze. Mano Botond Raduly a interpretat cu tot sufletul o piesa extrem de dificila, I am the fire, a transmis foarte multa forta, iar Tudor i-a felicitat pe el si pe Despot pentru curajul de a face aceasta alegere si pentru momentul incredibil prezentat aseara. Andrada Cretu a cantat la pian si voce melodia Nothing else matters si a reusit sa-l emotioneze profund pe Despot. Concurenta a primit felicitari si din partea celorlalti antrenori, care au fost impresionati de reprezentatia ei. In urma voturilor publicului, Andrada Cretu continua lupta pentru marele trofeu.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. Vineri, în zi de doliu naţional, este programată finala emisiunii „Vocea României”. Pentru prima dată în istoria show-ului patru fete se vor lupta pentru marele premiu. De asemenea, anul acesta, spre deosebire de ultimii doi, fiecare antrenor are câte un concurent în finală. 

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. Aşadar, în premieră, în finala „Vocea României” vor lupta patru fete: Andrada Creţu, din echipa lui Adi Despot, Meriam Jane, eleva lui Tudor Chirilă, Ana Munteanu, antrenată de Smiley, şi Zsuzsana Cerveni, din echipa Loredanei Groza.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. Andrada Creţu – echipa Despot

Andrada Creţu are vaste cunoştinţe în genuri precum clasic, jazz, rock, fiind şi solistă în trupa sârbă New Quartet, dar şi instrumentistă (pian şi flaut).

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. Meriam Jane Ndubuisi – echipa Tudor

Originară din Nigeria, Meriam are un frate, însă amândoi au fost părăsiţi de părinţi când erau mici. „Fratele meu este singura persoană importantă din viaţa mea, îl iubesc foarte mult. Copilăria a fost foarte grea, pentru că eram o victimă a rasismului, asta mi-a provocat foarte multă suferinţă. Eram mereu singură şi nu aveam prieteni, nu mă puteam juca cu alţi copii. Se speriau de mine, credeau că pielea mea este murdară. Am fost un copil furios, iar acum sunt doar dezamăgită”, povestea Meriam.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. Ana Munteanu – echipa Smiley

Originară din Republica Moldova, Ana a câştigat, în 2014, emisiunea „Moldova are talent”. A cântat în finală, la doar 13 ani, hitul Patriciei Kaas, „Mon mec à moi”, iar interpretarea impecabilă i-a adus marele premiu.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. Zsuzsana Cerveni – echipa Loredana

Originară din Bucureşti, este elevă la Colegiul „Dinu Lipatti”, secţia canto clasic. A cântat în multe trupe de toate genurile: pop, rock, progressive. Toţi cei patru juraţi i-au spus că are stofă de star.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. Cum poţi vota: telespectatorii pot alege favorita atât prin sms, trimis la numărul 1200 (număr disponibil în toate rețelele de telefonie mobilă, costul unui mesaj fiind de 1.19 euro inclusiv TVA), cât și online, gratuit, pe site-ul Vocea României. Orice utilizator poate vota online o dată, prin login cu pagină de Facebook, sau prin sms de maximum zece ori.