VOCEA ROMANIEI: Nimeni nu a mai făcut asta până acum. Anunţul făcut de Brenciu pe Facebook

VOCEA ROMÂNIEI: Joi seară se va desemna cel de-al treilea castigator la VOCEA ROMÂANIEI 2013. Sanziana Nicolae, Adrian Nour, Mihai Chitu si Marius Marin sunt cei patru concurenti care se bat pentru trofeul Vocea Romaniei. 

26 dec. 2013, 19:11
VOCEA ROMANIEI: Nimeni nu a mai făcut asta până acum. Anunţul făcut de Brenciu pe Facebook

VOCEA ROMÂNIEI:  Georgia a fost eleva lui Horia Brenciu si a ajuns in etapa emisiunilor live, dar a ratat calificarea in semifinale in dauna Anei Maria Mirica. Chiar si asa, artistul a vazut talentul pustoaicei de 17 ani si a ajutat-o pe Georgia sa-si lanseze prima melodie din cariera de interpreta.

Marele eveniment va avea loc chiar in finala Vocea Romaniei. Anuntul a fost facut de insusi Horia Brenciu, cel care a si postat un teaser pe pagina sa de Facebook pentru a observa reactia fanilor fata de “Ambition”, melodia Georgiei.

Interesant este ca participarea Georgiei la Vocea Romaniei s-a lasat cu prietenii trainice. Tanara artista cocheteaza cu Horia Brenciu Media Entertainment si il sustine in marea finala Vocea Romaniei pe Mihai Chitu, pariul lui Horia Brenciu. 

VOCEA ROMANIEI: Adrian Nour din echipa Smiley merge mai departe in finala, dupa ce a primit 67% din voturile publicului, in timp ce Claudia Iuga a strans doar 33%. Smiley a lasat publicul sa decida, voturile lui fiind 50 – 50%.

VOCEA ROMANIEI: Sanziana Nicolae din echipa Moga merge mai departe in finala, dupa ce a primit 63% din voturile publicului, in timp ce Jovana Milovanovic a strans doar 37%. Moga a lasat publicul sa decida, voturile lui fiind 50 – 50%.

VOCEA ROMANIEI: Mihai Chitu din echipa Brenciu merge mai departe in finala, dupa ce a primit 67% din voturile publicului, in timp ce Ana Maria Mirica a strans doar 33%. Brenciu a lasat publicul sa decida, voturile lui fiind 50 – 50%.

VOCEA ROMANIEI: Marius Marin din echipa Loredana merge mai departe in finala, dupa ce a primit 64% din voturile publicului, in timp ce Muneer a strans doar 36%. Loredana a lasat publicul sa decida, voturile lui fiind 50 – 50%.

Cotele oferite de Stanleybet pentru cei patru finalişti de la VOCEA ROMANIEI sunt:

• Adrian NOUR 1.70
• Sânziana NICOLAE 2.50
• Mihai CHIŢU 7.00
• Marius MARIN 11.00

„Vocea Romaniei” isi va desemna cel de-al treilea castigator in finala magica din acest sezon. Dupa Stefan Stan si Julie Mayaya, a venit randul unui nou artist sa ridice marele trofeu si cecul in valoare de 100 000 de euro.