VOLUNTARI – FCSB 0-0 în etapa a 14-a din Liga 1: Remiză neaşteptată pentru FCSB

Formaţia FCSB a remizat, vineri seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa FC Voluntari, în primul meci al etapei a XIV-a a Ligii I.

13 oct. 2017, 19:42
VOLUNTARI – FCSB 0-0 în etapa a 14-a din Liga 1: Remiză neaşteptată pentru FCSB

VOLUNTARI – FCSB 0-0. Partida cu FCSB, disputată pe nocturnă, a fost prima pentru FC Voluntari pe arena Anghel Iordănescu după lucrările de refacere a stadionului.

La oaspeţi, după ce a fost scos din joc, Denis Alibec nu s-a dus la banca de rezerve, ci a plecat direct la vestiare. El a lovit nervos uşa de acces la vestiare.


VOLUNTARI FCSB STEAUA LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT TELEKOM SPORT. VOLUNTARI – STEAUA FCSB, meci din etapa a 14-a din Liga 1, îl va avea la centru pe Iulian Călin, care va fi ajutat de asistenţii Marisu Nicoară şi George Neacşu, în timp ce Andrei Antonie va fi rezervă. DIGI SPORT şi TELEKOM SPORT transmit LIVE VIDEO STREAM ONLINE VOLUNTARI FCSB STEAUA.

 

Echipa de start FCSB: 

FCSB: Niță – Benzar, Planici, Bălașa, Junior Morais – Nedelcu, L. Filip – Man, F. Tănase, Teixeira – Alibec
Rezerve: Stăncioiu, I. Larie, Budescu, Momcilovici, Ov. Popescu, D. Benzar, De Amorim
Antrenor: Nicolae Dică

VOLUNTARI FCSB STEAUA LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT TELEKOM SPORT. Claudiu Niculescu, antrenorul celor de la Voluntari, a declarat că pentru el FCSB este în continuare Steaua și că cel mai mult își dorește o victorie. „E vorba și despre orgoliul meu, îmi doresc să câștig contra lor. Am trăit foarte intens acele derby-uri, dintre Dinamo și Steaua, am și marcat, cred eu, goluri importante în acest derby, știu ce înseamnă să câștigi un meci contra Stelei, așa că îmi doresc enorm. Dar, mai important decât ce-mi doresc eu, este ceea ce vor reuși băieții să facă pe teren. Ar fi o bucurie dublă dacă vom reuși să ne impunem cu Steaua. Eu prefer să-i zic în continuare tot Steaua, pentru că așa îi percep” a declarat Niculescu înainte de VOLUNTARI STEAUA FCSB.

VOLUNTARI FCSB STEAUA LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT TELEKOM SPORT. Nicolae Dică a vorbit la conferința de presă susținută înaintea meciului VOLUNTARI FCSB STEAUA despre situația accidentărilor de la echipă, dar și despre absența lui Golofca din lotul echipei. „Pintilii are o accidentare mai gravă, face antrenament separat de când a venit de la națională. Coman a făcut azi primul antrenament cu echipa, Alibec se antrenează cu echipa, dar are problema cu pubalgia. Man a început antrenamentul cu echipa de trei zile. Este puțină oboseală la jucătorii veniți de la națională, trebuie să încerc să introduc jucătorii care sunt într-o formă fizică bună”, a spus Dică la conferința de presă de dinaintea partidei dintre VOLUNTARI şi FCSB STEAUA. În ce-l privește pe Golofca, exclus din lot din cauza unor probleme disciplinare, Dică susține că a fost decizia lui să nu se bazeze pe jucător la partida cu ilfovenii, deși fotbalistul a fost iertat de Gigi Becali. „Golofca nu e în lot pentru meci. Așa am decis eu. Am considerat că sunt alți jucători care merită să fie în lot. Depinde de el dacă va mai fi în echipă. Am avut o discuție cu el, dar rămâne între noi”, a precizat Dică. DIGI SPORT şi TELEKOM SPORT transmit LIVE VIDEO STREAM ONLINE VOLUNTARI FCSB STEAUA.

VOLUNTARI FCSB STEAUA LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT TELEKOM SPORT. Echipele probabile la meciul VOLUNTARI – FCSB STEAUA

Voluntari: Balauru – Filipov, Balaur, M. Popescu, Acsinte – Răuță, Novac – G. Deac, Cernat, Popadiuc – Tudorie.

STEAUA FCSB: Niţă – Benzar, Planic, Bălaşa, Momcilovic – Nedelcu, Ov. Popescu – Teixeira, Budescu, Fl. Tănase – Alibec.

CLASAMENT

VOLUNTARI FCSB STEAUA LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT TELEKOM SPORT. VOLUNTARI – FCSB STEAUA este primul meci din returul sezonului 2017-2018 din LIGA 1. Meciul VOLUNTARI FCSB STEAUA se joacă, vineri, de la ora 20:45, LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT TELEKOM SPORT. Partida dintre VOLUNTARI şi FCSB STEAUA este prima în nocturnă pe Stadionul „Anghel Iordănescu”. DIGI SPORT şi TELEKOM SPORT transmit LIVE VIDEO STREAM ONLINE VOLUNTARI FCSB STEAUA.