VOT de NEÎNCREDERE pentru David Cameron dacă va oraganiza REFERENDUMUL pentru independenţa SCOŢIEI

Premierul britanic David Cameron s-ar putea confrunta cu un vot de neîncredere în Parlament după ce va permite organizarea referendumului privind independenţa Scoţiei, au avertizat importanţi parlamentari conservatori, informează marţi The Telegraph.

09 sept. 2014, 12:02
VOT de NEÎNCREDERE pentru David Cameron dacă va oraganiza REFERENDUMUL pentru independenţa SCOŢIEI

David Cameron ar putea fi supus unui vot de neîncredere după referendumul privind independenţa Scoţiei. Cameron se confruntă cu ‘probleme serioase’ în cadrul partidului său pentru că riscă viitorul Uniunii (Regatul Unit, n.r.) fiind de acord cu organizarea referendumului cu privire la independenţa Scoţiei, au declarat parlamentari conservatori.

Premierul britanic s-ar putea confrunta imediat cu un vot de neîncredere în cazul în care, la referendumul la care urmează să participe circa patru milioane de scoţieni, aceştia vor vota pentru independenţa faţă de Marea Britanie.

Citeşte şi Referendum în Regat: CELEBRITĂŢILE se OPUN INDEPENDENŢEI Scoţiei

„Eu cred că are probleme serioase. Unul dintre motivele pentru care am devenit (membru al partidului) conservator a fost Uniunea. Am fost Partidul Conservator şi Unionist”, a afirmat unul dintre parlamentarii conservatori.

În cazul în care Scoţia părăseşte Marea Britanie ‘problema va deveni atât de mare încât nu vom avea nicio şansă să fim cel mai mare partid’, a mai spus el.