VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Ce ne aşteaptă în weekend. PROGNOZA METEO pe trei zile

VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Vremea se va răci, vineri, în cea mai mare parte a ţării, devenind rece, chiar deosebit de rece pentru acestă perioadă din an în nord-est. Ziua cerul va fi mai mult noros şi va ploua în partea de nord şi est a teritoriului, local în centru şi izolat în rest, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

23 oct. 2014, 22:25
VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Ce ne aşteaptă în weekend. PROGNOZA METEO pe trei zile

VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Vineri, vremea va fi rece pentru această perioadă, astfel încât temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de 1…2 grade. Cerul va fi mai mult noros, iar trecător vor fi condiţii să plouă slab. Vântul va avea intensificări temporare, mai ales după-amiaza şi noaptea, cu rafale ce vor depăşi 50 km/h.

VREMEA BUCURESTI: În Capitală, răcirea vremii continuă şi la sfârşit de săptămână. Doar 6…7 grade vor indica termometrele sâmbătă la amiază, în condiţii de înnorări temporare, dar fără şanse de ploaie. Important însă rămâne vântul, care suflă cu peste 50 km/h, aşa că gradele din termometre vor fi resimţite ca mult mai puţine.

VREMEA IN BUCURESTI: Şi în Capitală, duminică va fi frig, cu numai 7…8 grade la amiază şi rafale de vânt pe tot parcursul zilei, aşa că soarele, deşi prezent, nu ajută prea mult, deoarece senzaţia de rece predomină.

VREMEA IN BUCURESTI: Luni tot rece rămâne vremea în toate regiunile, dar foarte frig va fi în regiunile extracarpatice şi în depresiuni. 

Citeşte şi A venit iarna! Ninge ca-n basme în România. Vezi unde s-a depus deja un strat generos de zăpadă VIDEO