VREMEA IN BUCURESTI: Ninge în Capitală

VREMEA IN BUCURESTI: De vineri, în Capitală vor cădea lapoviţă şi ninsori.

04 mart. 2015, 13:48
VREMEA IN BUCURESTI: Ninge în Capitală

VREMEA IN BUCURESTI. Joi, vremea va fi închisă şi se va răci uşor. Seara şi noaptea ploua, iar spre dimineaţă e posibil apară lapoviţă sau chiar ninsoare, iar vântul suflă mai tare. Temperatura maximă va fi de 7…9 gr C.

VREMEA IN BUCURESTI. Vineri, vremea este închisă şi tot mai rece. Temporar vor cădea precipitaţii, în general moderate cantitativ, mixte peste zi, apoi mai ales sub formă de ninsoare. Vântul suflă destul de tare, cu viteze ce vor depăşi 50 km/h. Temperatura aerului, cel mult  3…4 grade C.

VREMEA IN BUCURESTI. Sâmbăta, vreme rece şi în general închisă. Temporar mai cad precipitaţii, îndeosebi sub formă de ninsoare. Vântul va avea intensificări, cu viteze ce vor depăşi 55…60 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade.

PROGNOZA METEO. Duminică, vremea rămâne rece pentru această perioadă în cea mai mare parte a ţării. În jumătatea sudică va ninge. Iar în celelalte regiuni precipitaţii slabe vor mai fi doar pe arii restrânse, cu precădere în est şi in centru. Vântul mai sufla cu intensificări în regiunile estice, sud-estice şi la munte, iar maxime vor fi cuprinse între -1 şi 8 grade. În prima jumătate a săptămânii viitoare temperaturile cresc uşor de la o zi la alta, iar precipitaţii slabe, pe arii restrânse, vor mai fi în regiunile sudice.