VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Temperaturi de iarnă în capitală

VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Temperaturile scad, vin ploile şi vântul va bate cu putere. 

08 oct. 2015, 16:07
VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Temperaturi de iarnă în capitală

VREMEA IN BUCURESTI: Este rece şi în acestă zi în Capitală. Temperatura nu trece de 14…15 grade, dar măcar vântul se mai domoleşte. Cerul va fi mai mult noros şi trecător va ploua slab.

VREMEA IN CAPITALA: În Bucureşti, sâmbătă vremea se va menţine rece pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult noros şi va ploua, cu precădere seara şi noaptea. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade.

VREMEA IN BUCURESTI: În Capitală, duminică vremea va fi deosebit de rece pentru această dată calendaristică, urmând a se înregistra o temperatură maximă de 10…11 grade. Înnorările vor persista, va ploua şi se vor cumula cantităţi de apă mai însemnate, iar vântul va prezenta intensificări susţinute pe tot parcursul intervalului.

Săptămâna viitoare va debuta cu vreme deosebit de rece pentru începutul celei de-a doua decade a lunii octombrie în toate regiunile. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 şi 15 grade, cu cele mai coborâte valori în nordul Moldovei şi estul Transilvaniei. Nici ploile nu se domolesc. Acestea vor fi prezente în toate regiunile, pe alocuri mai însemnate cantitativ, iar în zona Carpaţilor Orientali şi Meridionali, dar şi în jumătatea nordică a Moldovei va ninge. În plus, nici vântul nu se domoleşte în partea de sud-est şi la munte, ceea ce va accentua senzaţia de rece.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pe două săptămâni: Ploi abundente, lapoviţă şi ninsori la munte