X Factor 2016 live. Show-ul de plămădit vedete revine la Antena 1. Provocări mari pentru Carla’s Dreams în prima emisiune

X Factor 2016. Cel mai palpitant show muzical revine la Antena 1 cu multe noutăți. Un nou jurat, voci proaspete, gata să cucerească scenele autohtone, dar mai ales cu emoțiile care transformă concursul într-o experiență de viață unică.

09 sept. 2016, 09:26
X Factor 2016 live. Show-ul de plămădit vedete revine la Antena 1. Provocări mari pentru Carla’s Dreams în prima emisiune

X Factor 2016. Concurenții X Factor vor pune la bătaie toate armele în prima ediție din noul sezon al show-lui de la Antena 1. Telespectatorii vor vedea cum va reactiona Carla’s Dreams, juratul cu fața nevăzută, la provocarea unei concurente îndrăznețe cu părul verde, de a cânta împreună, sau dacă Delia va fi impresionată de spectacolul de striptease al unui student la stomatologie.

Citeşte şi Carla’s Dreams, show de zile mari în maşina unui cunoscut jurat „X Factor”. Cum sună „Dragostea din tei” VIDEO

De ce Horia Brenciu se va răzgândi în ultimul moment și, după un vot negativ, va decide în favoarea concurentului, cum va fi Ștefan Bănică fermecat de domnișoara Alexandra, ca în final să se ridice în picioare după prestația iubitului acesteia, toate acestea sunt întrebări la care prima ediție „X Factor” de vineri seara dă cele mai neașteptate răspunsuri.

Pe lângă un lung șir de glume și schimb de replici de-a dreptul savuroase între jurați, telespectatorii se vor delecta la X Factor și cu apariții spectaculoase pe scena audițiilor. O concurentă trecută de prima tinerețe își va încerca și ea norocul în emisiune, dar va da și explicația halucinantă a „balansului său între Franța și România”, spre nedumerirea juraților. Rămâne de văzut dacă cei patru membri ai juriului vor fi la final amuzați sau bulversați de prezența acesteia. Concurența în cuplu nu este benefică, dar ce poți face atunci când ambii parteneri vor să câștige „X Factor”?

Alexandra și Mihai, o fostă membră a trupei XOXO și un concurent la Eurovision, iubiți în viața de zi cu zi, vor fi în competițiee pe scena X Factor. 

X Factor 2016. Din 2011, Antena 1 este gazda unui format de mare succes, care își propune să găsească noi talente muzicale vocale. Concurenții sunt selectați pe baza unor audiții cu public. Primul sezon al show-ului a început pe 17 septembrie 2011 și s-a terminat pe 1 ianuarie 2012, iar final, cel care a obținut victoria a fost Andrei Leonte. Cel de-al doilea l-a avut castigator pe Tudor Turcu a debutat pe 23 septembrie 2012. Cel de al treilea sezon l-a avut castigator pe Florin Ristei, cel de-al patrulea sezon a avut-o drept câștigătoare pe Adina Răducan, iar cel de-al cincilea sezon a fost câștigat de Florin Răduță.

Audițiile au loc în diferite orașe mari ale României, în săli cu public. Concurenții care au succes în audiții continuă să concureze în faza „taberei de pregătire” (denumită și „bootcamp”), apoi în faza „vizitelor la casele juraților” („judges’ home visit”). Prin aceste etape, juriul triază calitativ concurenții astfel încât să existe câte patru în fiecare dintre cel trei categorii: „16-24 ani”, „Peste 25 de ani” și „Grupuri”.

Citeşte şi Nicoleta Nucă a lansat un nou single. Piesa a fost compusă de Carla’s Dreams VIDEO

Emisiunea „X Factor” a fost creată pentru a descoperi oameni, anonimi pentru noi, talentați în domeniul muzicii. Însă, ca să reușești să ajungi în galele live, și în Marea Finală, nu ai nevoie doar de calități vocale, ci și de atitudine, prezența scenică, stofă de artist. Pe scurt, trebuie să fii un artist complet.

Competiția se desfășoară în patru etape:

Audiții în fața producătorilor

Audiții în fața juriului

Tabăra de pregătire (bootcamp)

Galele live

Finala

În primele două finale s-au întrecut ultimii trei concurenți rămași în competiție. Începând cu sezonul 3, din ultimii șase concurenți din semifinală doi vor fi eliminați, cei patru trecând în faza următoare. Aici, după ce artiștii cântă câte două melodii, publicul poate vota. Primii doi din clasament urmează să facă parte din Marele Duel, în urma căruia este decis câștigătorul concursului. Câștigătorul este cel care obține cele mai multe voturi de la telespectatori.

Juriul

În cel de-al șaselea sezon, care va debuta vineri, 9 septembrie, de la ora 20.30, concurenții vor fi întorși pe toate fețele de cea mai apreciată echipă de jurați. Delia Matache, Ștefan Bănică, Horia Brenciu și Carla’s Dreams sunt cei patru artiști care vor decide cine va merge în fazele live ale show-ului muzical difuzat de Antena 1.