Chefi la cuţite 2024 LIVE VIDEO. Primul sezon fără Scărlătescu, Bontea şi Dumitrescu. Luptă „la polonic” pentru amuleta secretă

Noul sezon al celui mai apreciat show gastronomic din România, Chefi la cuțite, începe în această seară, la Antena 1, de la 20:30.

18 mart. 2024, 12:36

Chefi la cuţite 2024 LIVE VIDEO. Marea premieră a noului sezon Chefi la cuțite, în această seară, la Antena 1! Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu se întrec pentru prima amuletă de la Chefi la cuțite sezon nou. Noua echipă inaugurează următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

În sezonul cu numărul 13 al show-lui de gătit de la Antena 1 au loc schimbări. Ei bine, începând cu acest sezon, formatul show-ului dezvăluie noi reguli care vor face și mai grele luptele pentru amulete.

Chefi la cuţite 2024 LIVE VIDEO aici

„Nu caut perfecțiunea, pentru că, din punctul meu de vedere, nu există, dar caut acele persoane care ne pot duce către perfecțiune”, a declarat Chef Zaharia despre crezul care îl ghidează în etapa preselecțiilor. ”În decursul carierei mele, a contat foarte mult simplitatea și gustul”, a punctat Chef Sautner. ”Eu caut emoția, pasiunea, în farfuriile concurenților. Mereu spun că bucătăria este un act de iubire”, a spus Chef Richard. ”Eu vreau să simt în farfuria fiecărui concurent că a dat tot, că s-a implicat la maximum”, a comentat Chef Popescu, despre jurizarea din preselecții, care le va aduce întâlniri surprinzătoare încă de la început. Astfel, printre cei care pășesc în platoul show-ului în acastă seară se numără Aristotelis Valaoritis, care deține recordul mondial pentru cele mai multe pahare ținute pe cap… în timp ce dansează.

Chefi la cuţite 2024 LIVE VIDEO. Primul succes recunoscut de Guinness World Records l-a obținut în 1997, cu 134 de pahare ținute pe cap. Iar în anii următori și-a depășit constant propriile recorduri, cel mai recent ajungând la 319 pahare. Pe lângă preparatele gătite de el în bucătăria Chefi la cuțite, Artistotelis le va oferi un spectacol antrenant pe ritmurile lui Zorba Grecul, provocându-i pe jurați să încerce și ei un dans cu pahare pe cap. Cum vor reacționa Chefii, dar și ce verdict va primi Aristotelis telespectatorii vor descoperi diseară.

Cristina, soția lui Florin Dumitrescu, dată în judecată de Antena 1! Războiul ia amploare, trustul a deschis un nou proces împotriva foștilor jurați de la Chefi la cuțite
Cei patru jurați vor trăi cu intensitate emoția noului început, atât la primele degustări, cât și la cea dintâi întrecere în ringul amuletelor.

”Este prima amuletă, deci trebuie să fie a mea!”, a anunțat Chef Popescu. ”Abia aștept să vedem cine e cel mai tare”, a spus Chef Richard, înainte de startul primei înfruntări a juraților. Doar trei dintre cei patru Chefi vor obține privilegiul de a-și alcătui echipe cu care să concureze pentru trofeul sezonului 13.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Cum vor decurge luptele pentru amulete, dar și audițiile, sub presiunea noilor reguli care condimentează competiția, descoperim începând din această seară, show-ul fiind difuzat în fiecare luni, marți și miercuri, de la 20:30.

Chefi la cuţite 2024 LIVE VIDEO. Producătoare din echipa Monei Segall, mesaj tranşant după atacurile lui Scărlătescu: „Te consideri mai presus decât emisiunea, staţia, publicul sau echipa care te-a ales acum 12 ani şi te-a construit ca personaj public”

Telenovela Chefi la cuţite continuă cu un nou episod. Roxana Păulică, om din echipa de producţie a Monei Segall încă de pe vremea Pro TV, a venit cu un mesaj dur pentru chefii Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea.

Textul ei, postat pe pagina sa de Instagram (la „stories”), vine după declaraţiile extrem de dure ale lui Cătălin Scărlătescu, din Cancan în care spunea că nu Antena i-a „făcut” pe ei ci „Noi trei am făcut Antena mare. Când am ajuns eu în Antenă, nu era aşa mare rating”.

Roxana Păulica, care face parte din echipa care i-a „creat” pe chefi încă de pe vremea formatului MasterChef, de la Pro TV, îşi începe mesajul pentru Cătălin Scărlătescu, însă îi ia în vizor pe toţi cei trei chefi, Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu.

Roxana Păulica: „Realitatea iese la iveală abia acum, Cătălin, din ce declari public: te consideri mai presus decât emisiunea, staţia, publicul sau echipa care te-a ales acum 12 ani şi te-a construit ca personaj public. Ştii foarte bine că nimeni nu se naşte pregătit să apară pe sticlă. În cazul vostru – o echipă, care vă considera parte din familia lor – a muncit enorm să vă construiască în context, ca să deveniţi ceea ce aţi fost.

„Voi aţi făcut Antena 1 mare, nu? Oare aţi făcut mare şi echipa de producţie?!?”, se întreabă producătoarea din echipa Monei Segall, potrivit paginademedia.ro.

Ea spune, printre altele, că cei trei au fost prea obosiţi ca să se mai ocupe de emisiunea pentru că în pauzele dintre filmări s-ar fi ocupat de „alte proiecte”

Mai multe detalii aici:

Scandalul ”Chefi la cuțite” nu se mai termină! Mâna dreaptă a Monei Segall le-a transmis un mesaj celor trei bucătari. ”Ați vrut să câștigați mai mulți bani, dar realitatea iese la iveală abia acum”

 

Chefi la cuţite 2024 LIVE VIDEO. Jurații, mărturisiri neașteptate înainte ca sezonul 13 să înceapă: „În nopțile din primele zile am aflat câte medicamente există ca să poți să dormi”

S-au confruntat pentru prima dată cu adrenalina un show de televiziune de anvergură și cu presiunea luptelor pentru amulete. Înainte de debutul emisiunii, jurații fac mărturisiri neașteptate. Chefi la cuțite, sezonul 13, va fi cu siguranță altfel.

Chef Orlando Zaharia, despre experiențele de la Chefi la cuțite:  „Cred că nici când s-a născut băiatul meu nu am fost atât de stresat”
„Experiența primelor zile de filmare pentru Chefi la cuțite a fost ceva ce nu pot descrie în cuvinte și cu siguranță va rămâne printre cele mai puternice experiențe din viața mea. În nopțile din primele zile am aflat câte medicamente există ca să poți să dormi. Nu puteam să dorm. Cred că nici când s-a născut băiatul meu nu am fost atât de stresat. În viață, tot ce ți se întâmplă și rămâne remarcabil se împarte în etape. Nunta, nașterea copilului, juriul Chefi la cuțite sunt niște etape. Eu, de-acum, voi vorbi despre momente de după venirea în juriul Chefi la cuțite. Viața mea de-aici începe’, spune Chef Orlando Zaharia.

Chef Ștefan Popescu: „Am avut emoții cât platoul acela de mari”

Și pe Chef Ștefan Popescu l-a încercat din plin această provocare. În primele zile nici nu a reușit să mai doarmă. „Am avut emoții cât platoul acela de mari! E ceva cu totul nou. Tensiune, necunoscut… La televizor vezi doar o parte din aceste trăiri. Am simțit presiunea de-a arăta cea mai bună variantă a mea. După primele zile veneam acasă încă tensionat, cu emoții și nu puteam dormi. Dar toată această experiență încărcată de adrenalină îmi place – pentru că este un show TV unde bucătăria este campioana. Și de-asta simt că mi se potrivește’, a povestit Chef Ștefan Popescu, jurat la Chefi la cuțite, sezonul 13.

Chef Alexandru Sautner: „La un show de o asemenea anvergură e normal ca emoțiile să fie foarte mari

O stare de tensiune a simțit și Chef Alexandru Sautner. Dorința de a excela l-a consumat extrem de mult. În primele zile nu s-a odihnit suficient, iar fiecare întâlnie cu Irina Fodor îi aducea câte un val de căldură. Simțea toate aceste trăiri la nivelul stomacului. „La un show de o asemenea anvergură e normal ca emoțiile să fie foarte mari. Să nu uităm că este show-ul culinar cel mai urmărit din România și noi suntem actorii principali. Prima dată când am venit, eram încordat. Cele dintâi zile, cât ne-am familiarizat cu jurizările și amuletele, au fost foarte grele. În primele trei zile nu știu dacă am dormit opt ore. Tensiunea unei provocări noi și dorința arzătoare de-a excela te consumă. La amulete, de cum intră Irina și ne spune ce ne așteaptă, simt un val de căldură care se oprește în stomac’, a declarat Chef Alexandru Sautner.

Chef Richard Abou Zaki: „Zilele de început au fost intense, dar toată echipa m-a făcut să mă simt ca acasă”

„Primele zile de filmări mi-au adus emoții comparabile cu momentul în care am luat steaua Michelin. Iar când am descoperit cât de multe persoane muncesc în spate, m-am simțit cu atât mai responsabil pentru rolul primit. Fiindcă vorbim de un show culinar – deci la oamenii de acasă trebuie să ajungă o mie de lucruri în plus față de farfuria pe care o face fiecare la amuletă, de exemplu, pentru că telespectatorii nu pot gusta preparatele. Zilele de început au fost intense, dar toată echipa m-a făcut să mă simt ca acasă, am fost primit ca într-o familie și m-am simțit tare bine’, a spus Chef Richard Abou Zaki.

Pentru cei patru jurați, emoțiile luptelor pentru amulete au fost cu atât mai mari cu cât, de data aceasta, ele duc dinamica întregii competiții la un nou nivel. Dincolo de avantajele pe care oferă, în sezonul 13 Chefi la cuțite amuletele decid cine sunt cei trei Chefi care ajung în etapa Confruntărilor dintre echipe.