X FACTOR 2015. Anunţ important despre viitorul show-ului

X FACTOR 2015 va începe în curând, cu faza preselecţiilor din ţară şi din Bucureşti, iar organizatorii au făcut un anunţ important pentru cei interesaţi să participe.

RomaniaTV.net
22 feb. 2015, 14:12
X FACTOR 2015. Anunţ important despre viitorul show-ului

X FACTOR își deschide porțile pentru a cincea oară în această toamnă, iar preselecțiile din țară și Capitală vor aduce la audițiile cu juriul pe cei mai buni concurenți, gata să arate că dețin factorul X.

Înscrierile se pot face online, iar ulterior cele mai mari talente muzicale ale României sunt așteptate să demonstreze că își merită locul pe scenă. Audițiile pentru noul sezon X Factor vor avea loc în următoarele orașe: Craiova, pe 26 aprilie, Sibiu, pe 28 aprilie, Arad, pe 30 aprilie, Cluj, pe 2 și 3 mai, Iași, pe 5 și 6 mai, Galați, pe 8 mai și București, pe 10, 11 și 12 mai.

BOMBA care ARUNCĂ în aer X Factor şi Vocea României. Un artist celebru face PRAF concursurile de talente

Pentru a putea participa la preselectii, fiecare concurent trebuie sa fi implinit varsta de 14 ani pana la data primei difuzari a emisiunii TV X Factor. Persoanele sub 18 ani trebuie sa se prezinte insotite de catre un parinte sau un tutore.

Este necesar ca fiecare persoana ce se prezinta la preselectie sa aiba un document de identitate. Acest lucru este valabil si pentru parintii/tutorii care insotesc persoanele sub 18 ani.

Pentru X FACTOR 2014, preselectiile s-au desfasurat in doua etape (doua zile), cei care reuşesc să treacă de prima zi fiind chemaţi în ziua următoare pentru o nouă audiţie.

În primă fază, concurentii inscrisi au cântat in fata unui juriu desemnat de Producator numai pentru aceasta etapa, alcatuit din producatori, specialisti sau vedete ale postului Antena 1 special pregatite de catre licentiatorul emisiunii Freemantle Media Ltd.

In urma acestor preselectii juriul desemnat de Producator pentru aceasta etapa va selecta un numar de concurenti  pentru fiecare dintre oraşele în care se organizează, iar faza următoare va fi cea de auditii cu juriul format din vedete. În 2014, juriul X Factor a fost format din Delia Matache, Ştefan Bănică şi Horia Brenciu.

X FACTOR: Acuze grave împotriva lui Horia Brenciu după finala X Factor 2015

X FACTOR 2014 a fost câştigat de Adina Răducan, reprezentanta grupei sub 20 de ani, al cărei mentor a fost Horia Brenciu.

ADINA RĂDUCAN, CÂŞTIGĂTOR X FACTOR 2014. Cine este PRIMA voce feminină care a câştigat X FACTOR