X FACTOR 2016, ultima ediţie de Bootcamp. Raul a lăsat pe toată lumea fără cuvinte: Tu, prin ce ai făcut acum, ne-ai făcut mai buni

X FACTOR 2016. Eregep Raul se poate considera printre finalişti după prestaţia din Bootcamp. Puştiul de 15 ani a reuşit să lase pe toată lumea masca. 

30 nov. 2016, 20:51

X FACTOR 2016. Conştient că are de înfruntat o concurenţă ridicată, Eregep Raul îşi doreşte să ridice stacheta la X Factor. Sigur pe el şi pe ceea ce poate, a uimit-o pe Delia de la primele note muzicale. Raul a interpretat piesa lui James Morrison, I Won’t Let You Go. „A fost foarte placut. Totul a fost foarte fain”, a spus Carla.

„Sezonul asta de X Factor este cel mai tare din toate timpurile. Tu prin ce ai facut acum ne-ai facut mai buni si mai dornici să câştigam”, a spus Horia.

Delia l-a ridicat de pe scaun pe Andrei Pătruş si i-a dat locul lui Raul.

X FACTOR 2016. E cel mai îndrăgit jurat de la „X Factor” și de-a lungul sezoanelor cea care a adunat în jurul ei pe cei mai colorați și explozivi tineri. Anul acesta, Delia intră în concursul de la Antena 1 cu grupa băieților.

„Ai ales sa experimentezi. Perfect nu a fost, dar asta este un lucru care diferentiaza oamenii buni de oamenii cei mai buni”, a spus Carla.

„Acum ai fost prea doritor sa arati tot ce poti”, a spus Horia Brenciu.

„N-am simtit ca esti ragusit. Dragi baieti, sunteti cei mai emotivi din toti concurentii. Esti foarte bun”, a spus Bănica.

„A fost cu de toate, insa sunt multe de lucrat intr-un timp foarte scurt. Nu stiu ce sa fac. Hai treci si aseaza-te”, a spus Delia.

Citeste si> X FACTOR 2016, prima eliminare din Bootcamp. Delia, dezamăgită de prestaţia lui: Te mănâncă ăştia de viu dacă rămâi

X FACTOR 2016. Deciziile au fost greu de luat în ultima ediţie de Bootcamp, pentru că rândurile s-au strâns, iar în competiție au rămas tineri foarte talentați. Iar dacă ceilalți jurați și-au ales deja concurenții pentru Dueluri, Delia trebuie să facă acum cele mai înțelepte alegeri pentru a avea șanse cât mai mari în Galele LIVE.

Johnny Bădulescu, Raul Eregep, Dragoș Luca, Cătălin Caragea, Emilian Nechifor, Alex Mladin, Răzvan Moldovan, Andrei Petruș, Simion Caragia și Rareș Cazacu sunt cei 10 care miercuri seara s-au întrecut la „X Factor” să o convingă pe Delia să îi aleagă.