X FACTOR 2017 LIVE VIDEO ONLINE: Povestea concurenţilor crescuţi la orfelinat impresionează juriul

X FACTOR 2017 LIVE VIDEO ONLINE: Doi concurenți cu o poveste impresionantă de viață le-au furat inimile juraților ”X Factor”. Telespectatorii îi vor putea vedea pe Jean și Andrada vineri seara, de la ora 21.15, într-o nouă ediție ”X Factor”, la Antena 1.

20 oct. 2017, 12:57
X FACTOR 2017 LIVE VIDEO ONLINE: Povestea concurenţilor crescuţi la orfelinat impresionează juriul

X FACTOR 2017 LIVE VIDEO ONLINE: Jean și Andrada, doi tineri crescuți în centre de plasament încă din copilărie, au învățat să își canalizeze toate emoțiile în muzică. Indiferent de greutățile din viața de zi cu zi, cei doi tineri se alină unul pe celălalt și, împreună, au înființat și o formație.

„Viețile lor în plasament trădează o luptă emoțională foarte puternică și au venit aici pe scenă și au cântat piesa asta cu atâta dăruire”, a remarcat impresionat Horia Brenciu.

Ce părere au avut și Delia, Carla’s Dreams şi Ştefan Bănică despre prestația celor doi tineri, telespectatorii vor afla vineri seara, de la ora 21.15, la Antena 1, într-o nouă ediție ”X Factor”.

Povești și personaje captivante se vor perinda şi în acest an prin fața telespectatorilor, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa, toate vor da multă culoare spectacolului de la “X Factor”, în cel mai nou sezon al super show-ului de la Antena 1.

Pasionat de scufundări și îngrijorat pentru soarta mărilor și oceanelor lumii, juratul ”X Factor” Horia Brenciu este dispus să ia măsuri și să facă sacrificii.