X FACTOR. Dani Oţil s-a îndrăgostit de prietena sexy a unei concurente FOTO

Horia Brenciu si-a propus sa nu se lase pana cand nu reuseste sa ii gaseasca o sotie lui Dani Otil. Juratul de la X Factor batea apropouri de fiecare data cand vedea cate o concurenta mai sexy, dar nu stia ca, in culise, colegul sau de emisiune flirteaza si el cu mai multe domnisoare.

19 sept. 2015, 09:17

Dani a pus ochii pe prietena uneia dintre tinerele venite sa arate ce poate in fata celor trei membri ai juriului, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi E GRAVIDĂ? Cum s-au dat de gol Dani Oţil şi Flavia

A pupat-o, a luat-o de mana, zambea copilareste atunci cand era in preajma ei, ba chiar l-a anuntat pe Razvan ca s-a indragostit. Apoi a mers la prietena ei si a anuntat-o ca vrea sa faca rost de Facebook-ul ei sau de numarul de telefon, pentru a putea sa o abordeze pe WhatsApp.

Citeşte şi Dani Oţil, surprins într-o scenă intimă cu o colegă de muncă FOTO

Cum prietena nu era foarte cooperanta, Dani a gasit o solutie. In culise a facut o poza cu domnisoara sexy. Un selfie cu telefonul lui. Apoi a urmat intrebarea: „Cum ti-o trimit? Pe WhatsApp?”. Fata a raspuns afirmativ, iar prezentatorul de televiziune i-a dat mobilul pentru ca domnisoara sa isi bage singura in memorie numarul de telefon.