X FACTOR. Delia Matache nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile FOTO

X FACTOR. Delia Matache nu și-a putut stăpâni lacrimile în fața camerelor de luat vederi, în ediția de vineri de la X Factor.

31 oct. 2014, 20:05
X FACTOR. Delia Matache nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile FOTO

X FACTOR. Delia Matache a fost emoționată de prezența unei tinere de 16 ani, care venise la X Factor pentru a asista la show, cu părinții ei. Fata le-a spus mamei și tatălui că merge la baie, dar în schimb a apărut pe scenă în fața lor. Ea a cântat chiar o piesă a Deliei, ”Ipotecat”, iar cântăreața a fost mișcată, potrivit libertatea.ro.

X FACTOR. „Ești emoționată pentru că au venit ai tăi aici și e un lucru frumos să cânți în fața părinților tăi. Ai și lacrimi în ochi și nu trebuie să îți fie rușine de chestia asta. Vreau să te pup. Aveți o fată frumoasă și sensibilă. Ai avut acea noblețe sufletească să le arăți părinților tăi că poți face lucrul ăsta„, i-a spus Ștefan Bănică Jr concurentei, căreia i-a acordat un „Nu”, motivând că fata nu a arătat destulă determinare.

X FACTOR. În timp ce colegul ei jurat vorbea, Delia Matache privea concurenta și își ștergea lacrimile, fiind emoționată de momentul provocat de aceasta.

Citeşte şi: X FACTOR. Delia a DEZBRĂCAT un concurent sexy, chiar pe scena show-ului FOTO