X FACTOR LIVE: Cine este CASTIGATOR X FACTOR 2014! Surpriză uriaşă

X FACTOR. Voturile publicului au stabilit, vineri seara, numele celor patru finalişti care se vor bate pentru marele premiu X Factor.

26 dec. 2014, 15:56

X FACTOR 2014: Adina Răducan este câştigătoarea trofeului.

X FACTOR 2014 LIVE ONLINE VIDEO Fenomenal! În această seară, pentru titlul X Factor, se bat două fete! Cu alte cuvinte, avem de-a face cu o premieră X Factor România! Trupa 69 și Alessio au fost trimiși acasă de public.

Numele Alexandrei Crișan a fost primul pronunțat de Răzvan și Dani. Ștefan Bănică nu și-a putut ascunde fericirea, zâmbind din toată inima. Pe de altă parte, plecarea lui Alessio făcut-o pe Delia să plângă la masa juraților 🙁

„Ai câștigat respectul meu, ai pierdut cu demnitate!”, a ținut să spună Ștefan Bănică, cel care la un moment dat renunțase la Alessio. Horia nu s-a lăsat mai prejos, lăudându-l pe finalistul din Italia.

Cea care mai are o șansă în finală… Adina Răducan! Cu acest nume, este clar că trupa 69 iese din cursă. Într-o seară, Delia a pierdut ambii concurenți, șansele sale de a câștiga X Factor 4.

FACTOR 2014 LIVE ONLINE VIDEO ADINA sau ALEXANDRA? Una dintre ele va pleca cu marele premiu!


FACTOR 2014 LIVE ONLINE VIDEO Marea finală live „X Factor” este difuzată vinerea aceasta, în a doua zi de Crăciun, de la 20:30, la Antena 1, iar emoţiile sunt mai mari ca niciodată atât pentru cei patru finalişti ai super show-ului, cât şi pentru telespectatori.

X FACTOR 2014 LIVE ONLINE VIDEO Aceştia au ocazia să îşi voteze preferatul, desemnându-l astfel câştigătorul celui de-al patrulea sezon al super show-ului, dar şi al marelui premiu în valoare de 100.000 de euro, potrivit a1.ro.

X FACTOR 2014 LIVE ONLINE VIDEO Adina Răducan, Alexandra Crişan, Alessio Paddeu şi Trupa 69 sunt cei patru finalişti care luptă pentru titlul X Factor, dar şi pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Au demonstrat că merită un loc în marea finală, însă doar unul poate ieși învingător, iar publicul va fi cel care va decide. Emoțiile sunt mari, iar show-ul difuzat vinerea aceasta se anunță a fi senzațional. Pe scena X Factor va susţine duminica aceasta un super recital Corul Madrigal.

X FACTOR 2014 LIVE ONLINE VIDEO Juraţii, deveniţi mentori pe parcursul galelor live, trăiesc alături de finaliştii lor un adevărat amalgan de sentimente, din care nu lipsesc emoţiile, tensiunea, suspansul, încrederea, energia şi, de ce nu, euforia sentimentului de învingător. Diva Delia rescrie istoria „X Factor”, când pentru prima oară în marea finală ajunge o trupă. Delia se poate considera un mentor fericit, pentru că este singura norocoasă din concurs care și-a văzut ambii semifinaliști duși de votul publicului direct în finală. „Nu aş vrea să mai fiu modestă. Mi se pare normal că eu sunt singura cu doi concurenţi, Alessio Paddeu şi Trupa 69! Sunt prima care a reuşit performanţa de a ajunge cu o trupă în finală şi, de ce nu, aş putea să câştig chiar cu ei şi să scriu încă o dată istoria. În momentul de faţă, nimic nu e imposibil, mai ales când există talent şi acel magic factor X! Cred că am demonstrat deja că românii vor mai mult decât voce, asta se vede clar din voturile primite. Ştefan, Horia, nu vă mai chinuiţi degeaba. Nu aveţi nicio şansă, tot sub aripa mea protectoare va ajunge trofeul şi în acest an!”, a declarat hotărâtă diva de la „X Factor”.

X FACTOR 2014 LIVE ONLINE VIDEO Pentru showmanul Brenciu situaţia e foarte clară: „Lucrurile sunt destul de previzibile. Va câştiga o fată frumoasă de 16 ani, pe nume Adina Răducan. Totul depinde strict de public şi de gusturile lui!”, declară Horia, care acum îşi joacă ultima carte pe micuţa Adina. „Destinul face ca seara finalei, 26 decembrie, să o sărbătoresc, din nou, prin muncă. Dacă în ultimii ani am creat momente memorabile, credeţi-mă că finala asta nu va trece fără ceva super special! Fiecare concurent va avea câte trei momente muzicale, unul dintre ele fiind alături de antrenor. Abia aştept să le performăm pe scenă, pentru telespectatori!”, a mai completat îndrăgitul jurat.

X FACTOR 2014 LIVE ONLINE VIDEO Rock-starul Bănică îşi trimite şi el în marea bătălie marea finalistă, Alexandra Crişan. „Aşa cum am declarat de la început, când m-am implicat în acest proiect, la „X Factor” mi-am dorit să văd show, voce, atitudine, energie, să descopăr un artist, nu doar un cântăreţ. În finala „X Factor” de vinerea aceasta, 26 decembrie, vreau să descoperim un câştigător care să aibă toate aceste ingrediente, să fie un talent autentic, care să facă performanţă şi după încheierea „X Factor”. Acest show să fie startul într-o viitoare carieră muzicală. Alexandra Crişan, finalista din grupa mea, are un glas excepţional, are atitudine, un timbru vocal cu totul aparte, pe care îl recunoşti imediat şi transmite multă emoţie, indiferent de repertoriul abordat. Consider că Alexandra Crişan are toate calităţile pentru a fi câştigătorul „X Factor” 2014. De aceea vă rog s-o susţineţi vineri seara, în timpul galei, s-o votaţi prin sms la 1313 cu text Alexandra, să-i transformăm împreună visul în realitate. Vă doresc sărbători fericite, alături de cei dragi, multa sănătate şi pace în suflet!”

X FACTOR 2014 LIVE ONLINE VIDEO X FACTOR 2014 LIVE ONLINE VIDEO Emisiunea X FACTOR, poate fi urmărită în direct la TV Antena 1 și pe internet, pe, Antena PLAY.. Mai mult decât atât, vezi sezonul 4 X Factor pe Antena Play. Imagini de la emisiunea X factor – 26 decebmrie 2014 puteți urmări AICI


X FACTOR. Vineri, 26 decembrie 2014, în a Doua zi de Crăciun, Alexandra Crişan, Adina Răducan,Trupa 69 (Maria şi Cocoon Kills) şi Alessio Paddeu vor da tot ce au mai bun în finala X Factor – Mai mult decât voce.

Seara trecută, publicul a trebuit sa-si ia rămas bun de la Sergiu Braga şi Nicoleta Nucă.

X FACTOR: Au venit la audițiile în fața juriului mai temători sau mai încrezători, iar jumătatea de an care a trecut peste ei de când au devenit parte a fenomenului „X Factor”, i-a schimbat radical. Cu emoţii mai mari ca oricând, cei şase finalişti ai show-ului, Adina Răducan, Sergiu Braga, Alexandra Crişan, Nicoleta Nucă, Alessio Paddeu şi Trupa 69 au performat, vineri seara, în faţă milioanelor de telespectatori, care i-au trimis pe patru dintre ei în marea finală din 26 decemebrie.

X FACTOR: Mai emoţionaţi ca oricând, semifinaliştii cântă în această seară cu vedete de renume de la noi. „Repet de dimineaţa până seara, iar ieri am avut ocazia să repet cu Daniel Buzdugan, cel care îmi va fi alături în această seară. Îmi place mult, e un tip foarte deschis şi foarte carismatic, iar momentul nostru o să fie unul cu totul şi cu totul special, cum nu a mai avut acest concurs”, a povestit Adina Răducan.Tot micuţa concurentă din categoria lui Horia Brenciu a povestit că are şi un ritual special inainte de a intra pe scenă: „De fieare dată îmi fac zece cruci şi spun Tatăl nostru înainte să intru pe scenă!”.

X FACTOR: Colegul său de categorie, Sergiu Braga povesteşte că a venit la „X Factor” tocmai pentru a demonstra ceva: „Vreau ca lumea să mă vadă aşa cum sunt, ăsta sunt eu, un băiat pasionat de motoare, un motociclist înrăit care are şi această latură sensibilă, artistică. Vreau ca lumea să vadă că noi, cei care iubim adrenalina nu suntem neapărat doar nişte
X FACTOR: Emoţii puternice resimte şi Nicoleta Nucă, frumoasa brunetă din categoria lui Ştefan Bănică: „Rămânem tot mai puţini şi pregătim fiecare moment ca şi cum ar fi ultima noastră şansă pe scena concursului. Îmi doresc să nu ne lăsăm descurajaţi de nimeni şi de nimic, mai ales că doi dintre noi vor părăsi oricum concursul în această seară”, a povestit Nicoleta. Cu Florin Ristei, câştigătorul de anul trecut al concursului şi partenerul ei de scenă în această, Nicoleta se ştie încă de la audiţii: „Ne înţelegem foarte bine, sunt foarte asemănători, când urcăm pe scenă ne trasnformăm pur şi simplu. Sper să am norocul lui, iar duetul nostru să îmi poarte noroc!”, a mai spus bruneta.

X FACTOR: Alexandra Crişan, cealaltă concurentă din categoria rock-starului Bănică încearcă pe cât posibil să îşi tempereze trăirile: „Nu simt că e gală până în secunda în care am urcat pe scenă. În această seară voi avea un moment foarte special cu CRBL, pe care abia aştept să îl descoperiţi”, a mai povestit Alexandra, care spune despre ea că şi-a făcut o mulţime de prieteni în concurs, fiind o fire foarte lipicioasă.

VEZI ŞI VIOLENŢA lasă URME. O JURATĂ X FACTOR, bătută cu bestialitate de propriul soţ. Telespectatorii au văzut tot

X FACTOR: Maria, colega lui Cocoon Kills din Trupa 69, recunoaşte că trăieşte cele mai crunte momente înainte de gale. „Sunt panicată toată, abia reuşesc să mă adun. Prima gală a fost cea mai grea, dar uşor uşor încep să mă adun. Am învăţat să mă agăţ de orice, de la ţinută, lumini, oameni, pentru a deveni altcineva atunci când sunt pe scenă”, a povestit Maria. Despre Dragoş Udilă, fost finalist „X Factor”, alături de care ea şi Cocoon vor performa în această seară, Maria spune: „Ne place enorm, are o energie incredibilă, pe care ne-a trasnmis-o şi nouă şi de care chiar aveam nevoie. E cea mai potrivită persoană cu care am fi putut cânta!”. Cocoon spune că înseamnă foarte mult pentru el că a ajuns până în semifinală: „Înseamnă mult, dar nu destul de mult. Se poate finala şi, de ce nu, marele premiu”.Experienţa „X Factor” l-a schimbat mult: „Am mai multă încredere în mine şi în mediul ăsta. Ne dorim foarte mutl să ajungem în finală şi să rescriem istoria acestui concurs, fiind primul grup cu un astfel de parcurs”, a mai povestit Cocoon.

X FACTOR: Alessio Paddeu sau asul din mâneca divei Delia spune despre experienţa „X Factor”: „Sunt foarte emoționat, este prima semifinală pe care o trăiesc, dar cel mai mult mă bucură faptul că am ajuns până aici datorită unui popor care nu e al meu, dar care a rezonat cu muzica mea. Acest consens al publicului român care m-a adus în această etapă, faptul că le-am plăcut românilor și că ei m-au apreciat, deși nu mă cunosc, este pentru mine cea mai mare satisfacție. Mi-ar plăcea foarte mult să pot închide un cerc, iar asta nu înseamnă neapărat să câștig concursul, ci să ajung în finală. Cred că tot ce am început în vară s-ar ănchide frumos, perfect, cu un decembrie care să mă găsească în finala X Factor”, a declarat Alessio, care spune că acest concurs i-a dat o lecţie, la propriu: „am învățat cum te poți poziționa ca artist pe o piață care nu e a ta!”

 

„Viaţa mea s-a schimbat complet de când am apărut la „X Factor”. Şi nu în bine, ci în extraordinar, cum nici n-aş fi sperat vreodată”, a povestit Rafaelo. Veştile cu care micul concurent s-a întors în Bucureşti sunt însă excepţionale. Rafaelo și-a realizat cel mai mare vis, acela de a se muta în Bucureşti, în sânul unei familii adevărate, care in ultimii ani i-a cam lipsit.

Direcția Generală pentru Protecția Copilului Satu Mare a aprobat ca o familie din București să-l ia în plasament pe Rafaelo Varga. Astfel tânărul din Satu Mare s-a mutat în capitală chiaar în ajun de Crăciun. Noua familie a lui Rafaelo a fost impresionată de povestea și prestația sa de la X Factor și a făcut demersurile pentru a-l lua în plasament, iar apoi să-l adopte.

Despre semifinaliştii „X Factor” Rafaelo spune: „Mi se par foarte buni toţi, dar preferatele mele sunt Adina Răducan şi Nicoleta Nucă”. Pentru Crăciun, Rafaelo nu îşi doreşte nimic material, ci speră să fie cât mai aproape de visul său de a păşi în televiziune, întâi ca reporter de ştiri.

Cu emoţii mai mari ca oricând, cei şase finalişti ai show-ului, Adina Răducan, Sergiu Braga, Alexandra Crişan, Nicoleta Nucă, Alessio Paddeu şi Trupa 69, vor performa în această seară în faţă milioanelor de telespectatori, care îi vor trimite pe patru dintre ei în marea finală din 26 decembrie.