X FACTOR: Paolo Lagana, cel mai CONTROVERSAT concurent, l-a scos din sărite pe Cheloo: Te DISPREŢUIESC! VIDEO

X FACTOR. Prima gală live din sezonul 3 al X Factor a adus un prim moment tensionat. Momentul italianului Paolo Lagana l-a scos din sărite pe Cheloo, care s-a întors cu spatele în momentul în care cântăreţul a intrat pe scenă îmbrăcat într-un parpalac cambrat şi încălţat cu pantofi cu toc.

RomaniaTV.net
24 nov. 2013, 19:29
X FACTOR: Paolo Lagana, cel mai CONTROVERSAT concurent, l-a scos din sărite pe Cheloo: Te DISPREŢUIESC! VIDEO

X FACTOR. Paolo Lagana, concurentul homosexual din grupa Deliei de la X Factor 2013, a interpretat în prima gală live melodia Paparazzi, a cântăreţei Lady Gaga. Paolo a intrat pe scenă îmbrăcat într-un parpalac negru, cambrat, pe sub care a avut un costum mulat, care imita costumul din carne crudă purtat în trecut de Lady Gaga, şi încălţat în pantofi cu toc.

Momentul lui Paolo a fost tratat cu spatele, la propriu, de Cheloo, care s-a întors cu faţa la public, iar la finalul numărului i-a spus italianului, sec: „Ai cântat, eu dispreţuiesc tot ceea ce eşti, ce reprezinţi, şi ţara asta te va trimite acasă, cu siguranţă”.

Dan Bittman a fost mai blând, spunându-i lui Paolo că îl apreciază ca artist şi că nu ar trebui să devieze nicicum de la drumul său, în timp ce Delia Matache şi-a apărat concurentul ca o tigroaică: „Face spectacol, cântă într-un fel, arată ceva”.

„Asta înseamnă X Factor?”, a întrebat-o Cheloo, iar blonda i-a răspuns fără alte argumente: „DA”.

„Paolo ai câştigat un pariu. Noi o să ne deşteptăm mai târziu”, i-a mai spus şi Bittman cântăreţului italian.

Prezenţa lui Paolo Lagana la X Factor a fost o problemă pentru Cheloo încă de la preselecţii, când s-a ridicat de pe scaun şi a plecat în public, în momentul în care italianul a intrat pe scenă îmbrăcat într-o pereche de pantalonaşi scurţi şi maieu.