Zdrobeşte câteva pastile de aspirină şi aplică-le pe păr de 3 ori pe săptămână. Rezultatul va fi unul surprinzător

Aspirina e un medicament care nu ar trebui să lipsească din nici o casă. Cei mai mulţi dintre noi o folosesc pentru a trata o durere de cap, sau febra, având în vedere că este destul de eficient ca antiinflamator general.

07 apr. 2016, 06:14
Zdrobeşte câteva pastile de aspirină şi aplică-le pe păr de 3 ori pe săptămână. Rezultatul va fi unul surprinzător

Unele persoane consuma apirina pentru problemele cardice, in scopul prevenirii formarii de cheaguri de sange. Ingredientul activ principal din ea, acidul salicilic, este ceea ce o face atat de eficienta si de folositoare.

Curata si revigoreaza pielea. Acidul salicilic din aspirina este un fel de agent de curatare pentru piele, intrucat ajuta la reducerea umflaturilor, a roselii si acneei, inlaturand excesul de sebum si celulele de piele moarta, care ingreuneaza pielea.

Prepara o masca din 5 aspirine pisate, combinate cu o jumatate de cana de apa si o lingurita de miere. Aplica aceasta pasta pe piele si las-o sa actioneze timp de 10 minute, inainte de a clati cu apa calduta. Poti folosi reteta zilnic, saptamanal sau lunar, in functie de nevoile pielii tale.

Elimina matreata. Aspirina te poate ajuta in lupta impotriva matretei, asa ca daca suferi de mancarimi, sau daca ai scalpul uscat sau ai probleme cu matreata, zdrobeste 2-3 tablete de aspirina si amesteca-le in sampon. Aplica samponul pe par si spala-te cum o faci de obicei.

Las-o apoi sa actioneze cateva minute, apoi limpezeste-te normal. Repeta procedeul de 3 ori pe saptamana si vei scapa de problemele mai sus amintite. Aceasta metoda functioneaza datorita acidului salicilic pe care il contine, si care il transforma intr-un agent puternic si foarte eficient.

Citeşte mai mult pe secretele.com