Câți ani are Aspirina din Las Fierbinți. Puțini știu vârsta reală a actriței Mirela Oprișor

Ce vârstă are, în realitate, Aspirina din Las Fierbinți. Nu mulți romîni cunosc acest detaliu despre actrița Mirela Oprișor.

08 nov. 2023, 14:19
Câți ani are Aspirina din Las Fierbinți. Puțini știu vârsta reală a actriței Mirela Oprișor
Câți ani are, de fapt, Aspirina din Las Fierbinți

Câți ani are, de fapt, Asprina din celebra comedie Las Fierbinți. Puțini știu vârsta reală a actriței Mirela Oprișor. Vedeta spune că a realizat că trebuie să schimbe rolurile pe care le interpreteazăodată cu înaintarea în vârstă.

Actrița este căsătorită cu Mimi Brănescu și au împreună o fiică, pe Ana. Anul acesta vedeta a schimbat prefixul și a ajuns la vârsta de 50 de ani, vârstă pe care nu o arată deloc. Chipul său este în continuare tânăr și asta o face să nu se plângă că timpul a trecut atât de repede.

Citește și: Aspirina din Las Fierbinți a refuzat să joace rolul Elenei Ceaușescu: „În viață e vorba, câteodată, de alegeri!”

Brașoveanca, care a luat premiul Gopo pentru cea mai bună actriță pentru rolul Adrianei Hanganu din filmul „Marți, după Crăciun”, este de părere că a venit momentul să intre și în pielea altor personaje decât cele pe care le interpretează acum.

„Mă simt ca la 40, cu ușoare probleme fizice. Ca actriță și ca femeie, sentimentul legat de această vârstă este foarte ciudat pentru că treci la alt nivel – întâmpini alte probleme, temeri.

Cred că perioada dintre 40 și ceva de ani și 50 și ceva este una grea pentru o actriță deoarece fără doar și poate te modifici fizic, îmbătrânești și te situezi la granița aceea dintre juna comică și rolul de mamă, în care nu poți fi crezută pe scenă, deci nu îl poți juca momentan”, a declarat Mirela Oprișor pentru adevarul.ro.

Citește și: Mirela Oprişor, alias „Aspirina”, din Las Fierbinţi, a împlinit 50 de ani. Vedeta a povestit cum şi-a găsit iubirea vieţii ei

Aspirina din Las Fierbinți poate spune că se află într-o perioadă de cunoaștere profesională pentru că nu știe ce roluri ar putea juca în viitor. Actrița recunoaște că a fost foarte delicat pentru ea să intre în pielea fostei soții a lui Marius Manole în spectacolul „Repetiție pentru o lume mai bună”.

Actorul este cu mult mai tânăr decât Mirela Oprișor, lucru care a complexat-o puțin. Se gândea în acea perioadă că este mult mai în vârstă și că arată ca o femeie matură.

„Toate aceste lucruri trebuie să le gestionezi cu delicatețe, să te placi în continuare pe tine, să accepți că urmează o altă perioadă și să ai încredere. Nu prea se scriu roluri pentru femeile de această vârstă.

Nu mă plâng pentru că am de lucru, dar nu pot să nu văd că această vârstă este problematică la o actriță”, a mai adăugat Mirela Oprișor.