Zodiac CHINEZESC săptămânal 25 iunie -1 iulie 2018. Mesaje NOI despre ZODII din înţelepciunea chinezească

Iată zodiacul chinezesc pentru săptămâna 25 iunie – 1 iulie 2018 din Anul Chinezesc 2018 ce a început în februarie şi care este guvernat de Cainele de Pamant.

21 iun. 2018, 20:10
Zodiac CHINEZESC săptămânal 25 iunie -1 iulie 2018. Mesaje NOI despre ZODII din înţelepciunea chinezească

Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de informatie respectata in Orient. Cele 12 animale din acest zodiac sunt similare celor 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut precum si interpretarii asiatice.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici

Anul 2018 al Cainelui de Pamant este un an in care dorim sa ne relaxam mai mult, fara ca cinicul Caine sa ne transmita griji suplimentare prin forta sa. Vom simti in acelasi timp si ochiul vigilent al Cainelui care este forta principala in pastrarea linistii si ordinii, urmarindu-ne peste tot. In afara acestui sentiment de neliniste nu exista niciun alt motiv de alarmare. Putem sa ne desfasuram afacerile mai departe pentru ca va sta mereu de paza Cainele. Anul acesta va aduce pentru toti o mare doza de integritate in intentiile noastre si ne va face sa actionam cu mai multa incredere. Nimic nu ne va ingrijora atata vreme cat vom ramane pe calea ce dreapta.

Ultimul an chinezesc al Cainelui de Pamant a fost 1958. In acest an, armata revolutionara a lui Fidel Castro si-a inceput asaltul de succes in Havana, Cuba. Elvis Presley si-a tuns parul si s-a inrolat in armata americana. O noua generatie de muzicieni rockeri a inceput sa se dezvolte. 1958 este anul in care s-a fondat Uniunea Europeana. Poate ca 2018 va fi inceputul sfarsitului ei. 1958 este si anul in care s-au nascut multi oameni importanti precum : Andrea Bocelli, Michael Jackson, Prince, Madonna, Alec Baldwin, Sharon Stone, Gary Oldman, Kevin Bacon, Michelle Pfeiffer, Jamie Lee Curtis, Joan Jett, Andie Macdowell, Annette Benning. Poate 2018 va fi un an la fel de bun pentru industria artistica a lumii!

Iata care este cel mai important mesaj pentru zodia ta pentru saptamana 25 iunie – 1 iulie 2018, conform intelepciunii chinezesti.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Fii atent si precaut ce spui saptamana aceasta atunci cand apar situatii stranii. Adevarul poate fi pur, dar rostit pur si simplu verde in fata nu este mereu de folos. Fii cu tact si diplomat. Dupa mijlocul saptamanii, vei vedea cum anumite ingrijorari dispar. Mergi inainte cu ce este cel mai important pentru tine si vei vedea ca faci progrese semnificative. Weekendul iti va oferi conversatii, prietenie si impartasire a ce conteaza mai mult.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Ce este important pentru tine nu va fi mereu important si pentru altii. Accepta asta si stabileste-ti prioritatile pe cont propriu. Cei implicati in subiecte de proprietate sau care isi schimba locuinta pot intalni obstacole. Pe masura ce avanseaza saptamana, o relatie speciala iti va solicita atentia. Daca vorbesti din inima, cuvintele vor fi auzite. De ce sa nu organizezi ceva special in weekend?

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

In aceasta saptamana, daca vrei sa faci progres va trebui sa iti deschizi mintea spre idei noi. Schimbarea poate fi buna daca alegi sa curgi o data cu ea decat sa fii incapatanat si sa te opui efectelor sale. Dupa mijlocul saptamanii, ai grija de casa si de familie si incearca sa nu uiti date si aranjamente importante. Weekendul va fi mult mai relaxant decat restul zilelor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.