Zodii de bărbaţi care joacă la două capete. Nu pot trăi fără o amantă

Este destul de greu de crezul faptul că o persoană poate să iubească două persoane în același timp în mod egal și cu aceeași intensitate, însă se pare că unele persoane chiar pot face acest lucru.

14 nov. 2017, 10:43
Zodii de bărbaţi care joacă la două capete. Nu pot trăi fără o amantă

Astrele ne dezvăluie care sunt semnele zodiacale din zodiac care iubesc două femei în același timp și care sunt predispuse la dualitate în dragoste, scrie estisuperba.ro. Iată care sunt acestea:

Citeşte şi Top 4 zodii pline de venin. Te trădează când îţi este lumea mai dragă

1. Bărbatul GEMENI:

toată lumea știe că gemenii au o personalitate duală. Totuși, acest lucru nu se întâmplă doar în viața de zi cu zi, ci și în dragoste. Acești nativi sunt extrem de fermecători și sunt adevărați cuceritori. Au inima deschisă spre noi aventuri și sunt pregătiți să se îndrăgostească mereu.

Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt impulsivi în dragoste adoră jocurile amoroase și le este foarte ușor să se iubească două femei în același timp, dar nu în mod egal. Acest lucru se întâmplă pentru că nu vrea să-și asume responsabilitatea pentru nici una dintre cele două femei.

Bărbații gemeni pot face ambele femei fericite. Gemenii pot avea relații de durată, însă nu vor avea niciodată o singură femeie în viața lor. Vor o femeie care să le ofere stabilitate și una care să le ofere pasiune și intensitate.

Bărbatul BERBEC:

Nativii acestei zodii sunt bărbați responsabili și nu se abat foarte ușor de la principiile lor de viață. Acești bărbați sunt perfecționiști și de aceea le este greu să găsească o femeie care să fie pe placul lor din toate punctele de vedere.

Citeşte şi HOROSCOP DECEMBRIE 2017: Două zodii vor câştiga la LOTO în luna cadourilor: Ce numere trebuie să joci, eşti pregătit?

Berbecilor le place să domine într-o relație și în momentul în care nu primește ce își dorește de la o singură femeie, va pleca în căutarea alteia care să-i ofere ce-i lipsește acasă.

Pentru berbeci, faptul că iubesc și sunt iubiți de două femei în același timp constituie cel mai frumos sentiment, iar acest gând le provoacă adrenalină și se simt flatați.

Bărbatul SCORPION:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt înnebuniți după pasiune și după plăceri intime. Sunt persoane pasionale și adoră să simtă fluturi în stomac și de aceea, acești bărbați nu refuză niciodată o aventură nouă și se lasă ghidați de instinctele animalice.

Acești bărbați știu foarte bine să facă diferența între o iubire bazată doar pe atracție fizică și relații intime și între o iubire sinceră și stabilă. Acest lucru îi incită și le ține aprinsă flacăra pasiunii.