A apărut aplicaţia pentru şoferii indisciplinaţi: conducătorii auto nesimţiţi pot fi raportaţi la poliţie

Gata cu nesimţirea în trafic! A apărut aplicaţia pentru şoferii indisciplinaţi! Această aplicație poate fi instalată atât pe telefon, cât şi pe tabletă, şi funcţionează simplu: oricine poate posta fotografii cu isprăvile pe care le fac ceilalţi conducători auto, împreună cu numărul de înmatriculare al mașinii. Listele ajung publice şi vor fi trimise către poliţie şi firmele de asigurări.

RomaniaTV.net
13 sept. 2014, 09:44
A apărut aplicaţia pentru şoferii indisciplinaţi: conducătorii auto nesimţiţi pot fi raportaţi la poliţie

După o zi grea petrecută la birou, pe mulţi dintre şoferi îi lasă nervii în trafic. Claxonatul insistent este reacţia pe care o au cei mai mulţi dintre şoferii care stau la cozi interminabile la semafor sau care se simt deranjaţi de ceilalţi şoferi din trafic. Astfel, deseori, claxonul ajunge să fie folosit abuziv. Acum îi puteţi reclama pe aceştia, folosind aplicaţia pentru şoferii indisciplinaţi.

CODUL RUTIER s-a modificat. Ce OBLIGAŢII noi au ŞOFERII

Mai mult, claxonatul abuziv nu este singura ispravă a şoferilor din România. Deseori, ei le taie faţa celorlalţi conducători auto, nu au răbdare să stea la semafor şi depăşesc coloana, sunt agresivi, înjură, parchează pe trotuar sau aruncă țigări sau resturi pe geam.
 
 
Dacă vedeţi şoferi care aruncă gunoiul pe geam, acum le puteţi face gestul cunoscut. Faceţi o fotografie şi o încărcaţi pe site-ul aplicaţiei pentru şoferi indisciplinaţi, alături de numărul de înmatriculare al autoturismului pe care îl conduc.

Aplicaţia poate fi accesată de pe telefon, tabletă şi chiar de la un calculator şi este extrem de uşor de folosit.

INCIDENT INCREDIBIL filmat pe şosea de un ŞOFER. Un bărbat îşi ia BĂTAIE ca în DESENE ANIMATE la SEMAFOR VIDEO

Şoferii sunt încântaţi de noua găselniţă şi cred că aceasta va reduce considerabil numărul accidentelor şi conflictelor din trafic.