Anunţ trist privind starea de sănătatea a lui Gabriel Cotabiţă. Medicii i-au dat vestea la un an de la operaţie

Gabriel Cotabiță s-a îngrășat mai bine de 20 de kilograme după ce a învins moartea, fapt care însă îi poate afecta grav sănătatea, din cauza problemelor cardiace pe care le are artistul.

19 mai 2016, 16:37
Anunţ trist privind starea de sănătatea a lui Gabriel Cotabiţă. Medicii i-au dat vestea la un an de la operaţie

Gabriel Cotabiță a primit o veste proastă din partea medicilor. De când a început tratamentul cu un medicament care-i este indispensabil în prezent, cântăreţul s-a îngrășat mai bine de 20 de kilograme, ajungând practic la greutatea pe care o avea înainte de a ține regimul grație căruia slăbise miraculos.

Specialiștii spun că asta îi pune în pericol viața, date fiind problemele pe care le are cu inima.

Potrivit libertatea.ro, de când s-a îngrășat, artistul a început să obsosească destul de repede și a ajuns sub atenta supraveghere a medicilor care îi monitorizează constant și i-au întețit controalele, ce au devenit tot mai amănunțite. Cotabiță ține un regim strict, nu consumă alimente ce i-ar putea face rău și continuă programul de recuperare început imediat după ce a revenit miraculos la viață.

Citeşte şi: Gabriel Cotabiţă, umor negru după ce a trecut pe lângă moarte: „De 8 Martie mi-am surprins fetele fiind VIU”

La 8 mai 2015, Gabriel Cotabiţă a fost internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Bucureşti, după ce a fost găsit în stop cardiorespirator, în stare de inconştienţă, într-o sală de fitness de la un hotel de fițe din Capitală. Trei săptămâni, solistul a s-a aflat în comă, ficele sale – gemenele Eliza și Milena (29 de ani) și Aela (35 de ani) – şi iubita acestuia – Ioana (30 de ani) – rugându-se pentru el zi și noapte ca să-şi revină.

Cântăreţul a fost externat la 16 iulie, după 27 de zile de tratament în Spitalul Elias din Capitală. Apoi, solistul a urmat tratamentul de recuperare în ambulatoriu. A revenit pe scenă destul de repede, semn că este dornic să se bucure la maximum de viață.