Gabriel Cotabiţă, umor negru după ce a trecut pe lângă moarte: „De 8 Martie mi-am surprins fetele fiind VIU”

Gabriel Cotabiţă a declarat în exclusivitate pentru România TV că se teme să-şi mai facă planuri de viitor, după ce anul trecut a trecut razant pe lângă moarte. Cântăreţul face în continuare recuperare, după ce în luna mai a anuluui trecut a făcut stop cardio-respirator şi a stat în comă mai multe săptămâni.

17 mart. 2016, 09:28
Gabriel Cotabiţă, umor negru după ce a trecut pe lângă moarte: „De 8 Martie mi-am surprins fetele fiind VIU”

Gabriel Cotabiţă a mărturisit că după ce a văzut moartea cu ochii, se teme să-şi mai facă planuri de viitor. „La un moment dat incepi sa te temi sa iti faci planuri pt ca s-ar putea sa nu resusesti sa le duci pana la capat cine stie ce vreau sa spun intelege”, a spus Gabriel Cotabiţă, potrivit România TV.

Artistul se bucură acum pentru fiecare moment al vieţii şi le mulţumeşte tuturor pentru susţinere: „La ora actuala ma bucur foarte mult de faptul ca pot sa iti dau acest interviu si de faptul ca lumea nu m-a uitat si ca mi-am gasit puterea pt a face in continuare ceea ce si voi asteptati de la mine”.

Artistul spune importantă este sănătate, iar toate celelalte vin de la sine. „Am devenit coerent incep sa vb foarte bine. Daca am sanatate am descoperit ca toate celelalte vin de la sine pt ca probabil nu stiu daca ati realizat dar este evident ca Dumnezeu ma iubeste”, a mai spus artistul.

Întrebat de reporter cu ce şi-a surprins femeile din viaţa lui de 8 martie, răspunsul artistului a fost unul clar: „Cu faptul că sunt viu!”.

În luna mai a anului trecut, Gabriel Cotabiţă a fost găsit inconştient într-o sală de sport. Acesta a fost la un pas să-şi piardă viaţa după ce a suferit un accident respirator. Deşi a stat în comă mai multe luni, artistul şi-a revenit şi pare că se simte din ce în ce mai bine.

Citeşte şi Gabriel Cotabiţă a întinerit. Are concerte iar pe plan personal îi merge foarte bine