Teoria conspiraţiei: APOCALIPSA este APROAPE. Data EXACTĂ la care omenirea va fi distrusă

O serie de teorii consipraţioniste, publicate recent pe internet, a provocat isterie printre oameni, după ce s-a descoperit că un asteroid urmează să lovească planeta în următoarele luni.

09 iun. 2015, 07:16
Teoria conspiraţiei: APOCALIPSA este APROAPE. Data EXACTĂ la care omenirea va fi distrusă

Evenimentul ar urma să aibă loc între 22 și 28 septembrie în acest an, umanitatea urmând să dispară în doar trei luni, potrivit Daily Record.

Citeşte şi O nouă previziune CUTREMURĂTOARE: Apocalipsa vine în TOAMNĂ

Mai mult, teoreticienii religioși spun că asteroidul va genera cunoscutul eveniment biblic al „celei de-a doua veniri a lui Isus”, care conincide cu începutul „Judecatei de Apoi”, fenomen care va dura șapte ani. Cu toate acestea, teoriile religioase sunt respinse de cercetători care spun că aproape toți asteroizii sunt distruși înainte de a ajunge pe Pământ din cauza fricțiunii atmosferice puternice. De asemenea, NASA a început monitorizarea tuturor asteroizilor și cometelor ale căror trasee par să se intersecteze cu Terra în viitor.

NASA nu știe nimic despre niciun asteroid sau cometă care urmează să intre în coliziune cu Pământul, deci proprietatea unei ciocniri majore este foarte mică. De fapt, putem spune că niciun obiect de dimensiuni mari nu este predispus să lovească Pământul în următorii câteva sute de ani„, a declarat unul dintre reprezentanții NASA.

Citeşte şi Încă nu am scăpat. ALINIEREA PLANETELOR, care nu s-a încheiat încă, asociată cu SFÂRŞITUL LUMII