Scandal în trafic la Constanţa. Victima, un cetăţean arab, a alertat poliţia VIDEO

Un şofer a fost agresat de un alt conducător auto după o şicană în trafic în Constanţa.

26 dec. 2015, 10:42
Scandal în trafic la Constanţa. Victima, un cetăţean arab, a alertat poliţia VIDEO

Un tânăr din Constanţa a ales să-şi petreacă noaptea de Crăciun alergând cu maşina în trafic prin Mamaia şi Constanţa cu viteză uriaşă, potrivit Evz. Pentru că ceilalţi şoferi, pe care îi provoca la întrecere i-au ignorat invitaţia , bărbatul a coborât din maşină şi a tăbărât pe un autoturism condus de un cetăţean arab.

Citeşte şi: BĂTAIE în TRAFIC în Bucureşti. Două femei s-au plesnit mai rău ca pe ringul de box FOTO

IPJ Constanţa a fost sesizat noaptea trecută de un cetăţean arab care a reclamat că a fost şicanat în trafic şi agresat verbal de un individ, cel mai probabil, băut. Martorii spun că aventura suspectului a început în staţiunea Mamaia unde a fost văzut circulând cu o viteză ameţitoare şi îndemnându-i pe ceilalţi şoferi să se întreacă. A evitat în ultimul moment mai multe accidente, lovind uşor o maşină parcată regulamentar.

În centrul Constanţei, la o intersecţie şoferul scandalagiu a oprit la semafor lângă un autoturism condus de un cetăţean arab lângă care era o tânără. Scandalagiul  a coborât din maşină, era în papuci, şi a început să dea cu pumnii în geamul autoturismului, înjurându-l şi ameninându-l pe cetăţeanul arab, „te omor, te bat”. Acesta nu a ripostat. Constănţeanul s-a urcat apoi în maşină şi a demarat în trombă, continuând şicanarea altora în trafic.
 
Cetăţeanul arab l-a urmărit pe străzile principale, anunţând în acelaşi timp poliţia. Scandalagiul şi-a dat seama că este urmărit, a dat cu spatele şi a “contraatacat” încercând să-l lovească pe urmăritor. Poliţiştii au ajuns pe bdul Lăpuşneanu în apropierea Casei de Cultură dar la vederea lor, scandalagiul a dispărut.
 
El a fost identificat cu ajutorul poliţiei Mamaia şi cei a Serviciului Rutier Constanţa şi, la această oră, este audiat.