Beţii şi orgii sexuale cu un septuagenar, terminate tragic. Una dintre amante, înjunghiată de 22 de ori

O femeie în vârstă de 46 de ani a fost ucisă cu 22 de lovituri de cuţit ce i-au fost aplicate în zona craniană şi în zona pubiană. Trupul victimei a fost găsit în locuinţa unui bătrân în vârstă de 75 de ani, din localitatea Frumuşiţa, județul Galați.

RomaniaTV.net
08 ian. 2015, 10:45
Beţii şi orgii sexuale cu un septuagenar, terminate tragic. Una dintre amante, înjunghiată de 22 de ori

La începutul acestei săptămâni, vecinii bătrânului şi-au dat seama că în casa lui s-a întâmplat o tragedie şi, fără să stea pe gânduri, au alertat poliţia, scrie adevarul.ro. Când oamenii legii au ajuns la locul indicat, au descoperit că în una dintre camerele bătrânului de 75 de ani fusese omorâtă o femeie în vârstă de 46 de ani. Anchetatorii au găsit pe trupul acesteia zeci de lovituri şi plăgi înjunghiate.

Citeşte şi Crimă şocantă în Olt. O femeie a fost ucisă cu 20 de lovituri de topor, ucigaşul a fost prins în Bucureşti

Primele cercetări au scos la iveală faptul că victima a fost ucisă duminică. Oamenii din sat pun această tragedie pe fondul geloziei şi al consumului de alcool. Aceştia spun că acasă la Sântion Gherasim veneau în mod frecvent două femei care îl ajutau la treburile gospodăreşti, în spatele cărora se ascundeau adevărate aventuri amoroase.

Procurorii fac, în prezent, cecetări în acest caz

Citeşte şi Crimă oribilă: Prostituată româncă ucisă în Italia

„La Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi s-a înregistrat un dosar penal, cu autor necunoscut, care are ca obiect infracţiunea de omor comis asupra unei victime de sex feminin. În prezent, se fac cercetări cu privire la cele întâmplate, sunt audiaţi martorii, vecinii şi există un cerc de suspecţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, Liliana Istrate.

În aceeaşi curte, în vara lui 2013, fiul lui Sântion Gherasim a fost înjunghiat mortal. Gestul teribil a fost comis chiar de concubina victimei, după ce aburii alcoolului l-au transformat pe bărbatul de 36 de ani într-un tip gelos şi violent.