CASTIGATOARE BRAVO AI STIL. Cine este marea câştigătoare din FINALA BRAVO AI STIL

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL. Sâmbată are loc FINALA BRAVO AI STIL de la Kanal D. Patru concurente s-au luptat pentru marele premiu: 100.000 de lei şi o carieră în televiziune, dar numai una a câştigat marele premiu.

17 dec. 2016, 16:20
CASTIGATOARE BRAVO AI STIL. Cine este marea câştigătoare din FINALA BRAVO AI STIL

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL. Silvia e marea câștigătoarea „Bravo, ai stil”: ea a pus mâna pe premiul de 100.000 de lei. Voturile publicului s-au încheiat. Procentajul între cele două finaliste este unul mic: 49,1% și 50,9%. Silvia a fost desemnată câștigătoarea primului sezon „Bravo, ai stil”, dar și a premiului de 100.000 de lei.

Update Larisa a fost prima finalistă dintre cele patru care a părăsit competiția. Aceasta a fost urmată de Andreea,  cu 26,4%, conform voturilor telespectatorilor.  Marea confruntare pentru premiul de 100.000 și o carieră în televiziune se dă în continuare între Cristina Mihaela și Silvia. Până în acest moment, procentele celor două concurente sunt extrem de apropiate: culoarea verde are 49,1 din procente, în schimb, culoarea galbenă are 50,3%.

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL. Andreea, Cristina Mihaela, Larisa şi Silvia mai au de înfruntat ultima bătălie ce le poate schimba viaţa. În ediţia difuzată sâmbătă, de la ora 22:00, telespectatorii vor putea urmări pe lângă un show grandios şi ţinute vestimentare extraordinare, şi momentele în care cele patru finaliste au dat proba de prezentator TV.

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL. Larisa păşeste alături de Bursucu în FINALA BRAVO AI STIL şi are parte de un moment special alături de Moş Crăciun. „Sunt emotionata. Am fluturasi in stomac si ma gândesc doar cum o sa pot sta in picioare astazi fara a se vedea ca tremur din toate încheieturile. Cred ca persoanele ce ma apreciaza vor fi lânga mine de zeci de ori mai mult decât au fost pana acum, am primit multe mesaje minunate care m-au facut sa plâng, m-au impresionat si mi-au dar curaj. Sunt foarte fericita ca am ajuns pana in acest punct al competiției, mi-am îndeplinit un vis”, a spus Larisa.

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL. Andreea merge într-un centru comercial din capitală şi intervievează trecătorii referitor la stil, shopping, obiceiuri de consum vestimentar. „Am foarte multe emoții pentru Gala de sambata seara… Primesc foarte multe mesaje de încurajare si de sustinere, motiv pentru care simt ca publicul este de partea mea! Imi doresc ca voturile telespectatorilor sa fie intr-un numar cat mai mare… Nu as schimba nimic daca ar fi sa o iau de la capat, a fost o experienta de neuitat! In ultima gala, cea finala, imi doresc sa stralucesc si sa nu mai existe motive de discuții aprinse cu celelalte concurente! Vreau ca aceasta competiție sa se termine cu un dialog civilizat intre noi!”, spune Andreea.

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL. Cristina Mihaela prezintă Ştiri, bâlbele nefiindu-i străine. „Nu as putea spune ceva in ceea ce priveste voturile telespectatorilor de sambata seara, primesc sute de mesaje pe zi in care oamenii imi spun ca ma voteaza! Am emotii mari, insa am incredere in mine si stiu ca oamenii vor aprecia parcursul meu in show si vor tine cont de faptul ca am fost constanta astfel incat nu am  fost niciodata propusa spre eliminare! Nu am niciun regret si nu as schimba nimic, pentru ca indiferent de atitudinea oamenilor fata de sinceritatea mea, am ales sa fiu eu, fara minciuni, jocuri sau teatru”, spune Cristina Mihaela.

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL. Silvia o are invitată în platou pe Teo Trandafir. „Cu totii avem un suflet si un corp, emotii, gânduri, sentimente, iar toate acestea împreuna, luate ca un ansamblu, ne individualizeaza pe fiecare în parte. Cu totii simtim frica, furia, fericirea, tristetea, acceptarea, dezgustul, asteptarea sau anticiparea unui rezultat si surpriza. Asa si eu la concursul Bravo, ai stil! am experimentat fiecare stare in parte, dar cel mai mult ma regasesc in optimism si in  dragoste!  Ma stiti doar, beau emotia cu paharul Daca m-ati fi intrebat acum 2 luni despre concurs, as fi spus ca n-as sfatui pe nimeni sa se inscrie, insa  acum as incuraja fiecare fata sa mearga la casting, pentru ca nimic nu se compara cu trairile din aceasta competitie.  Acum, la final mai pot spune ca, daca ar fi sa dau timpul inapoi, as lasa totul la fel , doar tonul vocii mele ar fi cel modificat, atat! Emotia este adesea adevarul profund, iar opinia cel mai superficial”, spune Silvia.

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL. Publicul va decide care din cele patru favorite – Andreea, Cristina Mihaela, Larisa şi Silvia – va fi cea CASTIGATOAREA BRAVO AI STIL.