CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2016. Teodora Buciu a câştigat VOCEA ROMANIEI 2016

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2016. Teodora Buciu a câştigat, vineri, a şasea ediţie a concursului VOCEA ROMANIEI 2016. Ioana Ignat, prima eliminată în finală, a terminat pe locul 4. Pe locul 3 s-a clasat Robert Botezan. Al doilea clasate a fost Alexandru Muşat.

16 dec. 2016, 21:54
CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2016. Teodora Buciu a câştigat VOCEA ROMANIEI 2016

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2016.  Publicul a votat şi a ales VOCEA ROMANIEI 2016 şi cîştigătorul premiului în valoare de 100.000 de euro. Alexandru Muşat, Ioana Ignat, Robert Botezan şi Teodora Baciu au fost finaliştii sezonului şase de la VOCEA ROMANIEI 2016.

VOCEA ROMANIEI 2016. Ioana Ignat, în lacrimi în finala VOCEA ROMANIEI 2016

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2016: Concurentii au pregatit momente extraordinare si au repetat zilnic pentru a se ridica la nivelul asteptarilor publicului, iar antrenorii i-au ajutat sa treaca peste emotii si sa dea tot ce au mai bun pe scena. Fiecare finalist a cantat cate trei melodii: una singur, una impreuna cu antrenorul lui si o piesa cu un invitat special. Surprizele s-ai r tine lant si, pe langa reprezentatiile din competitie, Loredana si banda Agurida au creat un moment surprinzator. De asemenea, castigatorii ultimelor doua sezoane Vocea Romaniei, Tibi Albu si Cristina Balan, au fost alaturi de concurenti si au urcat inca o data pe scena pe care doar vocea conteaza.

VOCEA ROMANIEI. Secretele finaliştilor de la VOCEA ROMANIEI

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2016: Publicul din fața televizoarelor l-a trimis în marea finală pe Tudor Chirilă, cu doi dintre artiștii pe care îi pregătește, Teodora Buciu şi Robert Botezan, pe Marius Moga cu Ioana Ignat, pe Smiley cu Alexandru Muşat, în timp ce Loredanei nu i-au lăsat niciun reprezentant.