Caz şocant în România. Şi-a anunţat sinuciderea pe facebook, iar biletul virtual de adio a salvat-o de la moarte

Caz şocant la Iaşi. O femeie a încercat să se sinucidă cu peste o sută de pastile, iar apoi şi-a anunţat gestul pe Facebook. Mesajul ei de adio i-a ajutat pe medici să o salveze.

RomaniaTV.net
04 dec. 2018, 06:20
Caz şocant în România. Şi-a anunţat sinuciderea pe facebook, iar biletul virtual de adio a salvat-o de la moarte

O femeie din Iași a vrut să moară, chiar de 1 decembrie. În vârstă de 48 de ani, femeia a înghițit 130 de pastille, cu gândul de a se sinucide.

Rămasă acasă doar cu fiul ei de 16 ani, l-a anunțat pe băiat că vrea să moară. Femeia a scris un mesaj pe Facebook, precizând că a înghițit 130 de pastile. Ulterior, la ora 18:00, concubinul femeii avea să o găsească aproape moartă în casă.

Flacoane de pastile, găsite în poșetă

Echipajul medical, deplasat la fața locului, i-au acordat primul ajutor și a găsit mai multe flacoane de pastile, printre care un flacon de Rivotril, un flacon de Betaloc și două flacoane de Concerta, în poșeta acesteia. În flacoanele găsite mai era aproximativ jumătate din numărul total de comprimate.

„Un echipaj medical a intervenit sâmbătă pentru a acorda îngrijri medicale unei femei în vârstă de 48 de ani, din judeţul Iaşi. Este vorba despre o pacientă cu antecedente psihiatrice, întrucât în anul 2015 s-a confruntat cu un sindrom depresiv sever. Aceasta a fost găsită cazută în propria locuinţă de către partener”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeşu, coordonator UPU-SMURD Iaşi.