Ce i-a făcut iubitul italian Marianei Moculescu din cauza pozelor porno FOTO

Sătulă de scandalurile sexuale din ţară, Mariana, fosta soţie a compozitorului Horia Moculescu, şi-a luat lumea în cap. Şi-a căutat norocul ba în Germania, ba în Italia, însă pe unde a trecut a întâlnit doar aventurieri. Mai nou, femeia se plânge că actualul amorez, Massimiliano Lorenzini (51 de ani), a vrut să-i tragă o mamă de bătaie, din cauza trecutului ei neortodox.

06 sept. 2016, 10:21

Mariana Moculescu (48 de ani) a părăsit România în 2013, sătulă de scandalurile cu fostul ei soţ, compozitorul Horia Moculescu, care o acuza că-i fură brânza din frigider, dar şi hârtia igienică, scrie click.ro.

Citeşte şi Cristi Marin, declaraţie şoc. „Le-am lăsat gravide în acelaşi timp şi pe Mariana Moculescu, şi pe fiica ei, Nidia” FOTO

În plus, se certase la cuţite şi cu fostul iubit, Cristi Marin, care a susţinut că ea mai face sex şi pe bani. Numai că, nici peste hotare, femeia nu şi-a găsit liniştea. A bifat o aventură cu un neamţ, în Germania, iar acum are o relaţie cu năbădăi, cu inginerul italian Massimiliano Lorenzini. Între ei s-au încins spiritele zilele trecute.

Mariana a povestit cu groază despre recentul scandal din căminul conjugal, după ce Cristi Marin, fostul ei partener de viaţă, a publicat pe Internet imagini cu ea în sânii goi: „Pozele acelea au reuşit să îmi facă mult rău. După ce au fost publicate acele imagini m-am certat foarte tare cu Massimiliano, mi-a zis că sunt o femeie uşoară. Atunci a încercat să îmi dea şi o palmă, iar în acele momente i-am zis de vreo zece ori să iasă afară din casă. Astea au fost ultimele cuvinte pentru că am decis să pun punct relaţiei, după un an”.

Ea a povestit cum l-a cunoscut pe acest bărbat: „Massimiliano este inginer tehnic în construcţii şi m-am îndrăgostit de el după ce mi-a trimis o poză de când era copil. L-am cunoscut pe un site italian, Nirvam se numeşte. Chiar dacă m-am despărţit de el eu stau în una dintre cele 18 case ale lui. Are o situaţie financiară foarte bună, pentru că mai are şi 22 de terenuri. Uneori îl simţeam că mă înşală şi eu nu pot să tolerez asta, nu sunt făcută să închid ochii”.

Citeşte şi Mariana Moculescu, abuzată sexual în Germania. „Vrea sex în fiecare zi, iar când îi zic nu, devine isteric”

Dar, în timp ce Mariana şi Massimiliano se ceartă ca la uşa cortului, iată că, în România, cineva îşi freacă mâinile de bucurie. Este vorba despre nimeni altul decât răzbunătorul Cristi Marin, pe care ea l-a părăsit în urmă cu trei ani. Acesta nici măcar nu ascunde că e autorul situaţiei: „Mi-am atins scopul! Nu ştiam că s-au separat. Ştiu doar că au fost în România recent şi au stat o săptămână. Era fericită că de ziua ei a primit cadou de la el. Am vorbit cu italianul şi mi-a spus că o plăteşte cu 500 de euro pe nouă nopţi. Mariana face prostituţie în Italia şi aşa a reuşit să îl cunoască pe tip. Mi-a spus şi el că este o femeie uşoară”.