Ce jocuri face GIGI BECALI pentru turul II al alegerilor. Ordinul pe care patronul l-a dat jucătorilor Stelei

GIGI BECALI a trăit la intensitate maximă febra alegerilor din primul tur de scrutin. Victoria lui Victor Ponta l-a entuziasmat pe patronul Stelei, care a dat ordin ca duminica viitoare întreaga echipă de fotbal să meargă la vot. Ba mai mult, omul de afaceri vrea şi dovada că jucătorii săi n-au ratat alegerile.

06 nov. 2014, 07:37
Ce jocuri face GIGI BECALI pentru turul II al alegerilor. Ordinul pe care patronul l-a dat jucătorilor Stelei

GIGI BECALI a trăit la intensitate maximă febra alegerilor din primul tur de scrutin. El a urmărit pe toată durata zilei de 2 noiembrie buletinele de ştiri şi a exultat după ce la ora 21:00 a văzut cum exit-poll-urile l-au dat cîştigător al primului tur pe Victor Ponta, cel care ar putea să îl graţieze la începutul anului viitor, dacă va ieşi preşedintele României.

Citeşte şi Ponta: Agresivitatea celor de la Partidul Popular European la adresa României trebuie să înceteze

După ce a văzut rezultatele de la primul scrutin, GIGI BECALI le-a transmis jucătorilor săi şi staff-ului din Ghencea să meargă la alegeri pe 16 noiembrie. Gestul jucătorilor e important, pentru că astfel cât mai mulţi stelişti ar urma să meargă şi ei la vot.

GIGI BECALI a candidat şi el la preşedinţia României, din partea PNG, în 2004. El a obţinut atunci doar 1,07% din voturi.

Citeşte şi REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: BEC prezintă joi cifrele finale