Cercetătorii sunt în STARE DE ALERTĂ. O piramidă a fost descoperită pe suprafaţa LUNII FOTO

În ultimii ani, numeroase speculaţii au fost lansate despre Lună. Cele mai multe voci susţin, pe lângă faptul că americanii nu ar fi ajuns niciodată pe Lună, că faţa ascunsă a satelitului Terrei ascunde numeroase secrete cu privire la civilizaţiile extraterestre.

10 ian. 2015, 10:43
Cercetătorii sunt în STARE DE ALERTĂ. O piramidă a fost descoperită pe suprafaţa LUNII FOTO

Aceste speculaţii au fost negate cu vehemenţă de specialiştii NASA, care au încercat să convingă populaţia că Luna este un satelit natural, fără niciun secret şi nicio urmă extraterestră, scrie efemeride.ro. Această atitudine face parte din planul măreţ al guvernelor din întreaga lume de a ascunde cu desăvârşire adevărul despre speciile extraterestre, care survolează Terra de zeci de mii de ani şi îşi crează baze de supraveghere prin cele mai ciudate locuri.

Citeşte şi Ce ne aşteaptă în 2015: o ECLIPSĂ TOTALĂ de lună şi o ECLIPSĂ PARŢIALĂ de soare

O fotografie impresionantă, pusă de NASA la dispoziţia opiniei publice indică craterul Ryder de pe faţa ascunsă a Lunii. La prima vedere pare o fotografie ca oricare alta, dar în clipa în care este mărită se poate observa extrem de bine o construcţie bizară în formă de piramidă. Aceasta pare de-a dreptul impresionantă pentru că nu poate fi explicată şi cu atât mai mult originea sa este cu siguranţă extraterestră.

Un alt fapt fascinant, care ne duce cu gândul la piramidele de pe Terra, este utilitatea acestei construcţii megalitice. În condiţiile în care istoria ne învaţă că piramidele de pe Terra au fost ridicate de oameni cu scopul precis de a servi drept morminte, atunci care să fi fost scopul celor de pe Lună?

Citeşte şi Cea mai STRĂLUCITOARE COMETĂ VERDE, vizibilă în România în ianuarie

Iubitorii teoriei conspiraţiei sunt de părere că de fapt piramidele au fost ridicate de către civilizaţiile extraterestre şi foloseau propagării unui flux energetic emis de planetă. Această energie ajuta navele extraterestre să identifice numeroşi parametrii, dar le şi ajutau să aterizeze şi să se încarce. De asemenea, piramidele erau folosite drept baze, unde tehnologia avansată era ascunsă de ochii curioşi ai oamenilor.

Piramida de pe Lună pare să fie una extrem de mare, în condiţiile în care o latură măsoară nu mai puţin de 2,7 kilometri. Mai mult de atât, a fost construită strategic, într-un crater, ceea ce semnifică faptul că s-a dorit camuflarea sa.

Mai mult de atât, misterioasa piramidă de pe Lună pare să fie construită dintr-un metal şi nu din piatră aşa cum sunt construite pe Terra. Aceste aspecte ne împing să credem că de fapt piramida în cauză nu este altceva decât o bază secretă extraterestră pe Lună.