Cine a condamnat-o pe Denisa Răducu la moarte. O rudă a cântăreţei spune ADEVĂRUL despre boala vedetei

Pentru prima dată, o rudă foarte apropiată a Denisei Răducu spune adevărul despre boala ei. Ani la rândul a fost alături de Denisa și a făcut tot ce i-a stat în putere să o ajute și să o susțină în tot ceea ce făcea. Acum însă, după luni bune în care a văzut-o pe Denisa chinuindu-se pe patul de spital, pasată între medici, bărbatul a luat decizia să vorbească despre ce se petrece, încercând, astfel, să o salveze.

31 mai 2017, 08:13

„Doctorii i-au spus că sunt șanse minime. Ea a avut un șoc când i-a spus… Trebuia luată cu psiholog (…). Era un produs, asta m-a deranjat, că a fost tratată ca un produs de făcut bani. Ea a fost manipulată, nu a fost lăsată niciodată să își spună punctul de vedere”, explică bărbatul care o cunoaște perfect pe Denisa, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Tristeţe apăsătoare în satul natal al Denisei! Vecinii artistei aşteptau s-o vadă mireasă, dar acum…

Denisa Manelista, apel pentru amici: „Rugați-vă pentru mine”

„Am început să mă simt mai bine. Dacă ieri eram la nota 0, acum sunt la nota 5. Deja simt anumite îmbunătățiri, am început, cred eu, lentul și lungul proces de vindecare. Vitalitatea începe să revină în mine. Și medicii au constatat că sunt mai bine. Nu pot spune acum mai multe, dar cred că va fi bine. Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa Manelista acum ceva vreme.

Citeşte şi Tristeţe apăsătoare în satul natal al Denisei! Vecinii artistei aşteptau s-o vadă mireasă, dar acum…

Mai mult, timp de câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferă, Denisa a început și un tratament complementar, naturist. Astfel, zi de zi, Denisa a băut sucuri de sfeclă roșie, morcovi și măr și face perfuzii cu vitamina C și speră la o minune care să o vindece și care să o facă, din nou, să se bucure de vâsta de 27 de ani. Din păcate însă, lucrurile nu mai stau, acum, atât de bine pe cât și-ar dori, situația ei înrăutățindu-se din cauza agresivității bolii de care suferă.