Clipe grele în familia Monicăi Tatoiu: „Are cancer. Durerile vor fi insuportabile”

Monica Tatoiu traversează o perioadă dificilă după ce a aflat că una dintre cele mai dragi fiinţe suferă de cancer.

RomaniaTV.net
17 feb. 2017, 12:09
Clipe grele în familia Monicăi Tatoiu: „Are cancer. Durerile vor fi insuportabile”

Monica Tatoiu şi-a împărtăşit durerea cu prietenii virtuali de pe Facebook.

„Red are cancer. Am hotărat să îi dau toate bunătățile pe care le dorește. Să îi fac toate poftele până durerile vor fi insuportabile. Atunci o să ne luam la revedere, o să ne îmbrățișăm și o să punem lângă inimă toate imaginile frumoase din această lume. Ființele frumoase ne luminează prea puțin. Să ne bucurăm de ele câtă vreme Dumnezeu ne îngăduie”, a scris Monica Tatoiu pe pagina sa de socializare.

Fosta profesoară de matematică este o iubitoare de animale. Monica Tatoiu a avut mai multe pisici, căței, dar şi o broască țestoasă. Red, un fost câine al Jandarmeriei, antrenat pentru a depista drogurile, are cancer de colon. El a intrat în familia Monicăi Tatoiu în urmă cu 4 ani, când a fost pensionat.

Red urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale. „Au venit analizele din Germania. Polip inflamat. Cele din Romania vorbesc de carcinom malign faza initiala. Oricum ne operam saptamana viitoare ca sa prevenim ocluzia intestinala. Avem nevoie de stent uman, cam scump, dar ce nu facem noi pentru un Jadarm de elita iesit la pensie”, a mai spus Monica Tatoiu.