CNAIR: Pe podul vechi Agigea se va circula pe două benzi până la 5 mai

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România (CNAIR) anunţă că traficul rutier pe podul vechi de la Agigea se va desfăşura în continuare pe două benzi până în data de 5 mai 2017, alternativa fiind podul nou, Apolodor.

25 apr. 2017, 17:55
CNAIR: Pe podul vechi Agigea se va circula pe două benzi până la 5 mai

„Lucrările de montare a hidroizolaţiei pe acest pod sunt întârziate din cauza precipitaţiilor înregistrate în perioada 18-23 aprilie”, se arată într-un comunicat al CNAIR. „Având în vedere situaţia, vă informăm că puteţi folosi ca rută alternativă podul nou peste Canalul Dunăre – Marea Neagră (podul Apolodor), care se află la o distanţă suplimentară de doar 2,8 km”, precizează CNAIR.

Ruta alternativă are următorul traseu: Nod rutier A4 ( intersecţie cu DN 39, Agigea) – A4 ( intrare port Constanţa Sud ) – podul nou peste Canalul Dunăre – Marea Neagră – bretea acces la DN 39A- DN 39A- DN 39 (Eforie Nord – Agigea).

„În conformitate cu Proiectul Tehnic aprobat şi tehnologia de execuţie, începând cu data de 1 martie 2017, Antreprenorul a reluat lucrările iniţiale de reabilitare a Podului de la Agigea, acesta fiind închis traficului pe jumătate de cale (sens Mangalia-Constanţa) pentru execuţia lucrărilor de frezare asfalt, turnare beton de egalizare, montare parapet direcţional, înlocuire hidroizolaţie, turnare şi compactare asfalt, în perioada 1-27 aprilie 2017. De asemenea, Antreprenorul a solicitat prelungirea restricţiilor de trafic în vederea finalizării lucrărilor de montare hidroizolaţie şi aşternere covor asfaltic pentru perioada 28 aprilie – 5 mai 2017″, menţionează CNAIR.

Mai multe informaţii privind starea reţelei de drumuri naţionale puteţi obţine de la Dispeceratul CNAIR, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, şi de pe site-ul www.cnadnr.ro.

Citeşte şi Gafă a CNAIR: Un tronson din Autostrada Transilvania trece peste casele unor oameni. Hărţile folosite, vechi din 1970