Cristina Şişcanu, imediat după ce şi-a reînnoit jurămintele cu Mădălin Ionescu: Am sufletul plin de tristeţe…

Cristina Siscanu şi Mădălin Ionescu si-au reinnoit juramintele la biserica vineri, dupa care a urmat o petrecere alaturi de familii si prieteni apropieti. Cristina nu a fost insa lasata sa se bucure cu toata inima de fericitul eveniment.

RomaniaTV.net
25 aug. 2018, 09:55
Cristina Şişcanu, imediat după ce şi-a reînnoit jurămintele cu Mădălin Ionescu: Am sufletul plin de tristeţe…

Cristina Siscanu a purtat o rochie ceva mai netraditionala, ceea ce a atras comentarii nu tocmai apreciative din partea internautilor.

Cristina s-a aratat dezarmata de reactiile starnite.

„Am sufletul plin de tristete… Romanii sunt un popor atat de trist… E foarte tarziu… copilul meu cel mic doarme langa mine si ma uit la ea… si ma cuprinde nelinistea… Cum va creste intr-o societate plina de atata ura? Ce i se poate intampla unui om ca sa ajunga sa jigneasca cu o usurinta greu de descris… doar asa stand pe canapea si butonand pe telefon? De ce sa executi un suflet fara mila? Un suflet pe care nici nu l-ai cunoscut vreodata… Da, asa m-am imbracat, consiliata fiind de specialisti in domeniu. Si mi-a placut! Nu este o rochie! Este o tinuta alcatuita din bluza si pantaloni. Cum sa “urli “ ca se vad partile intime cand nu exista asa ceva? Nici daca as fi ridicat bluza nu s-ar fi vazut vreo parte intima! Cum sa arunci cu noroi intr-un om in ziua in care traieste un eveniment fericit?! Si vorbim despre educatie si piosenie? Really? Atat de trist… „, a scris ea pe Instagram.