Cum arată femeia ai cărei sâni cresc ca Făt Frumos: A ajuns la măsura 40L, „ai putea să prăjeşti un ou acolo”

In ciuda faptului ca operatia de marire de sani este din ce in ce mai cautata in randul femeilor din intreaga lume, Sharon este dovada ca o pereche de sani mai mari nu inseamna neaparat o bucurie.   

09 aug. 2014, 09:57

Femeia in varsta de 51 de ani a purtat masura 34D la sutien mare parte din viata, insa in urma unei histerectomii, Sharon a fost nevoita sa isi schimbe constant lenjeria intima, ajungand sa poarte masura 40L.

Durerile care au urmat au fortat-o pe Sharon sa ia doze zilnice de morfina si in cele din urma nici macar nu mai putea sa se ridice fara sprijin.

Citeşte şi Imagini care DEBORDEAZĂ de SEXUALITATE: Femei în lenjerie intimă pe care orice bărbat le-ar vrea în dormitor

„Au crescut si au tot crescut. Am dureri extraordinare uneori. Sunt pur si simplu groaznici”, a declarat Sharon, care va a aparea in cadrul emisiunii „Embarassing Bodies”.

Doctorul care va fi prezent in cadrul emisiunii, Pixie McKenna, recunoaste ca este socat si ca sunt probabil cei mai mari sani pe care i-a vazut vreodata.

Sharon a inceput sa aiba probleme cand a ajuns la menopauza, la varsta de 45 de ani, intrucat problemele hormonale au dus la o scadere a sprijinului pe care il aveau sanii ei.

Pe masura ce nivelul hormonilor scadea, sanii cresteau si odata cu ei veneau durerile de spate, de gat si o serie de iritatii severe.

Citeşte şi O NOUĂ MODĂ pentru IMAGINI de VACANŢĂ: Tinerele renunţă la inhibiţii şi se fotografiază în POZIŢII EXPLICITE

„Ai putea sa prajesti un ou acolo”, glumeste Sharon, care petrece ore intregi aplicand solutii si pudra de talc in incercarea de a scapa de durere si usturime.

Dupa ani de dureri, chinul lui Sharon a luat sfarsit, datorita unei operatii de micsorare a sanilor, efectuata la Ramsey West Midlands Hospital.

Sub supravegherea chirurgului plastician Sultan Hassan, femeia a trecut printr-o operatie care a durat mai mult de patru ore, in care i-au fost indepartate 6 kilograme de tesut.

Dupa operatie, Sharon a inceput sedinte de fizioterapie, in incercarea de a corecta postura cocosata pe care a capatat-o ca rezultat al sanilor exagerat de mari.

Fanii au văzut-o toţi, MĂTURA FĂRĂ CHILOŢI, însă când s-a APLECAT mare vâlvă a creat FOTO