Carmen Brumă, apariţie senzuală în lenjerie intimă. Partenera lui Mircea Badea, mai curajoasă ca niciodată la 47 de ani FOTO

Carmen Brumă continuă să își impresioneze fanii prin aspectul său fizic impecabil la vârsta de aproape 47 de ani. Recent, vedeta a postat imagini îndrăznețe în lenjerie intimă, atrăgând numeroase reacții pozitive de la admiratori.

16 ian. 2024, 17:30
Carmen Brumă, apariţie senzuală în lenjerie intimă. Partenera lui Mircea Badea, mai curajoasă ca niciodată la 47 de ani FOTO
Carmen Brumă, apariţie senzuală în lenjerie intimă. Partenera lui Mircea Badea, mai curajoasă ca niciodată la 47 de ani

Carmen Brumă, apariţie senzuală în lenjerie intimă. Stilul de viață sănătos adoptat de Carmen Brumă, caracterizat de activitate fizică intensă și o alimentație echilibrată, se reflectă în silueta sa impecabilă. Fanii au fost rapizi în a lăuda frumusețea și armonia corpului său, evidențiind postura perfectă și pielea întinsă. Comentariile entuziaste au curs pe contul său de socializare, cu aprecieri precum: „Așa arată un corp frumos!”, „Ai un corp perfect. Felicitări!”, „Wow, arăți foarte bine!”.

În trecut, Carmen Brumă a împărtășit cu publicul său secretele menținerii unei forme fizice remarcabile. Vedeta a subliniat importanța demachierii de două ori pe zi și a aplicării constante a cremelor specifice. Totodată, vedeta pune accent pe sport ca fiind un ritual esențial pentru frumusețe și echilibru mental, considerându-l o sursă eficientă de energie.

„Eu cred că atunci când vrei să fii îngrijită și frumoasă, să-ți păstrezi atuurile pe care ți le-a dat natura pe termen lung e foarte important să fii constantă. Din punctul meu de vedere, demachierea dimineața și seara reprezintă un ritual de la care nu trebuie să te abați”, a spus Carmen Brumă pentru SpyNews.

Citeşte şi: Anamaria Prodan şi-a uimit fanii cu cea mai provocatoare imagine de la începutul relaţiei cu Ronald Gavril FOTO

Începând ziua cu activitatea fizică la primele ore ale dimineții, Carmen Brumă adaugă că sportul îi conferă nu doar o formă fizică optimă, ci și energia necesară pentru întreaga zi. Apreciind valoarea energiei aduse de exerciții, ea își începe ziua cu sesiuni scurte de sport acasă, fără a pierde timpul la masă cu o cafea, așa cum fac mulți. Carmen Brumă subliniază că este adeptă a unui stil de viață echilibrat, concentrându-se pe menținerea formei fizice și a energiei vitale.

„Prefer să mă trezesc la 5 dimineața și fac 15-20-30 de minute maxim de sport, atât cât pot, ca să am energie pe tot parcursul zilei. Acesta este unul dintre motivele, de fapt, pentru care eu fac sport. Mă interesează să-mi mențin și forma fizică, dar mă interesează mai mult că îmi dă energie. Unii beau cafeaua la prima oră sau energizante, pe mine sportul mă pune pe direcție și îmi dă adrenalina aceea de care am nevoie la început de zi. Am o minisală de sport acasă, cu minimum de echipament. Eu sunt de părere că poți să faci sport fără niciun fel de echipament, doar cu propria greutate. Vorbim aici despre menținere și nu despre performanță”, a mai spus Carmen Brumă.

Citeşte şi: Tavi Clonda, reproşuri dure la adresa soţiei sale, Gabriela Cristea, legate de viaţa de familie. „Aşa se creează haos și ceartă! Să îşi vadă mai mult şi de soţ, da?”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)