Cum au fost surprinşi Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu, după ce au semnat actele de divorţ FOTO

Elena Băsescu, fiica fostului preşedinte, a ales să se relaxeze la un salon de înfrumuseţare, după ce a ieşit din căsnicia de aproape patru ani cu Bogdan "Syda" Ionescu.

04 sept. 2016, 13:51

 Vestea divorţului Elenei Băsescu de Bogdan „Syda” Ionescu a stârnit un adevărat val de comentarii, mai ales că cei doi au negat constant că ar avea probleme în căsnicie.  Momentan nu este complet sigură niciuna dintre variantele vehiculate, mai ales că unele voci susţin că de vină ar fi comportamentul mult prea sever al Elenei, preluat de la tatăl ei, Traian Băsescu, în vreme ce alţi apropiaţi ai celor doi pretind că nici Bogdan nu a fost uşă de biserică. Însă, cel mai probabil, pentru a-şi proteja copiii, Elena şi Syda au ales să facă totul în mare secret. De altfel, tatăl Elenei nici nu a ezitat să-şi apere fiica precum un leu atunci când a intrat în direct la România TV şi l-a ameninţat pe Bogdan Bărbuceanu, avocatul invitat în platou, că îl va da în judecată pentru că a afirmat că invitaţii de la nunta Elenei Băsescu sunt penali. „Îl voi da în judecată. Vom avea proces”, a zis Traian Băsescu. 

Citeşte şi:  Traian Băsescu, PRIMA REACŢIE după divorţul fiicei sale Elena Băsescu VIDEO

Cum au fost surprinşi EBA şi Syda

„În timp ce Elena Băsescu a preferat, ca multe alte femei care trec printr-o despărţire, să îşi mute atenţia asupra îngrijirii proprii, mergând la un salon de înfrumuseţare, Bogdan Ionescu parcă nu a avut deloc pace. A tot făcut ture cu maşina prin oraş, cu mici opriri la casa mamei lui, pe care o adoră, dar şi pentru a sta la taclale cu un bărbat ce părea să îi fie suficient de apropiat încât să reuşească să-i aducă zâmbetul pe buze fostului ginere al lui Traian Băsescu”, arată Cancan.

Mesajul postat de EBA

„Familia Ionescu – Băsescu, de comun acord şi de manieră amiabilă, a decis să pună punct căsniciei începute în 2012. Separarea se produce prin procedură notarială. În acest moment, locuim deja separat.
Sperăm că reprezentanţii mass media vor da dovadă de înţelegere şi vor respecta intimitatea şi dreptul la viaţă personală ale fiecăruia dintre noi.
Acesta este singurul comentariu pe care îl vom face pe acest subiect”, a scris Elena Băsescu pe Facebook.