Cum să-i spui că te desparţi de el

Nimeni nu spune ca relatiile sunt usoare cu atat mai putin ca a-I pune capat poate fi usor, nici macar pentru cel care isi doreste acest lucru si ia primul atitudine.

25 ian. 2015, 07:00
Cum să-i spui că te desparţi de el

Cu exceptia cazurilor cand reusesti sa te mariti cu iubitul din liceu si sa traiti fericiti pana la adanci batraneti, o utopie de altfel, fiecare femeie va fi nevoita la un moment dat sau altul sa puna capat unei relatii care nu o satisface. Si, chiar daca nu iti face placere sa iti vezi iubitul suparat, nu trebuie sa alegi niciodata calea cea mai simpla. Da, nu poti lasa un mesaj pe peretele de Facebook si nici nu o poti incheia cu un SMS scurt si la obiect.

Exista o cale buna si un area si tocmai de acestea ne vom ocupa in acest articol.

Da-i papucii in mod direct
Adreseaza-i-te cat se poate de direct, intre patru ochi, astfel incat sa te inteleaga perfect si sa isi dea seama despre motivele care te-au determinat sa optezi pentru ruperea relatiei. Ti-a acordat si el de la inceput destul timp pentru a va cunoaste deci e cat se poate de normal sa i-l acorzi si tu acum la sfarsit.

Nu-i da vestea proasta prin SMS sau E-mail
Orice relatie se confrunta cu probleme si, daca se ajunge la despartire, ele devin cat se poate de importante. El trebuie sa inteleaga motivele pentru care o faci, in acelasi timp trebuie sa va rezolvati cel putin o parte din aceste probleme. Posta electronica sau mesajele scurte nu sunt un mediu propice pentru a discuta si rezolva probleme.

Continuarea pe Lyla.ro.