Cum vrea sora Denisei Răducu, Adelina, să o „readucă” pe solistă în familie. Are nevoie de tot ajutorul DIVIN

La cateva luni de la moartea surorii ei mai mici, Adelina, sora Denisei Raducu, s-a gandit din ce in ce mai mult la familie. Lovita de dorul cauzat de disaparitia prematura a surorii sale, Adelina a luat in calcul sa umple acest gol cu un nou copil in viata ei, potrivit marturisirilor facute de apropiati.

02 nov. 2017, 11:28

Dacă înainte de a afla că sora ei suferea de boala care, de altfel, a și răpit-o din lumea celor vii, Adelina nici nu concepea să mai facă un copil, lucrurile pare că s-au schimbat, scrie spynews.ro. Și, mai mult decât atât, spun surse apropiate familiei vedetei care s-a stins din viață în urmă cu aproape patru luni, cele petrecute au făcut-o pe Adelina să „regândească” decizia. iar acum, pare-se, își mai dorește un copil. Fie băiat, fie fată…

Citeşte şi JALE în familia Denisei Manelista. Ce vor face rudele acesteia de ziua de naştere a artistei

„Oricum ar fi, va purta numele Denisei. Adică, dacă este băiat, va fi Denis, dacă e fată, va fi Denisa. Își doresc un copil, au analizat situația și au decis că, dacă vor putea, îl vor avea”, a spus o sursă apropiată familiei.

„Mi-e foarte greu fără ea. E ca și când mi-ar fi fost smuls jumărtate din suflet. Spun jumătate, pentru că restul este al copiilor și al soțului. Dar, ce să spun, a murit o parte din mine. Și știu că trebuie să îmi revin, dar e aproape imposibil să nu mă gândesc la ea. Toată lumea îmi zice să mai fac un copil, și, recunosc, mi-e teamă, mai ales că văd că fac gemeni”, spunea, cu ceva vreme în urmă, Adelina.

Citeşte şi Dezvăluiri cutremuratoare ale mamei Denisei Răducu, de la mormântul artistei. „Ultimele cuvinte ale fiicei mele au fost…” VIDEO

Denisa Răducu a murit după o lungă agonie

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. „Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.

Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.