Daniela Crudu, imagini FIERBINŢI alături de un bărbat misterios chiar înainte de show-ul „Burlacul”

Daniela Crudu este oficial "Burlăciţa" de anul acesta. Şi cum noile emisiuni din grila Antenei 1 sunt printre preferinţele telespectatorilor, producătorii show-ului "Poftiţi pe la noi" s-au gândit să iasă din tipar cu ceva distractiv. După ce Margherita din Clejani și Giani Kiriță au ajuns să se căsătoreasca, Cupidon face din nou ravagii printre două dintre ajutoarele lui nea Mărin.

RomaniaTV.net
08 iun. 2015, 11:05

Contrastele se atrag, iar asta demonstrează încă o dată și Daniela Crudu și Virgil Mănescu, prinși într-o idilă cu iz rural. Din cale-afară de elegant și manierat, tânărul îi atrage imediat atenția Cruduței, care dintr-o glumă a ajuns să-l sărute chiar sub Poarta Sărutului în văzul a zeci de oameni, scriu cei de la SpyNews.ro.

Pentru că alături de ei era şi Jean de la Craiova, acesta nu s-a putut abţine şi a început să le cânte tinerilor o melodie de nuntă.

„Virgil m-a atras din prima. Ne-am pupat ca doi copii. A fost ceva inofensiv. Are buzele moi și dulci ca mierea. Normal că mi-a plăcut”, a declarat Daniela Crudu în timpul emisiunii.

Citeşte şi  Daniela Crudu, noua Burlăciţă: „Mă şi gândeam ce le-aş face băieţilor care vin în emisiune”