Descoperă cele mai comune tradiţii şi superstiţii de Halloween

Iniţial sărbătorit de către irlandezi, Halloween-ul este acum celebrat în toată lumea, sub diverse forme - Iată cele mai bizare tradiţii şi superstiţii din lume!

RomaniaTV.net
29 oct. 2015, 13:02
Descoperă cele mai comune tradiţii şi superstiţii de Halloween

În Mexic, Halloween-ul este cunoscut sub numele de Ziua Morţilor şi se sărbătoreşte începând din data de 31 octombrie şi până pe 2 noiembrie. Mexicanii obişnuiesc să facă altare din flori, dulciuri şi preparate culinare pentru persoanele decedate din familie.

În Irlanda, ţara-mamă a Halloween-ului, se practică un joc amuzant în această zi. Este vorba despre legarea mărului de tocul uşii pentru ca apoi să fie muşcat de cei care trec pe sub uşă. Se spune că persoanele care reuşesc să ia o gură din mărul cu pricina vor avea parte de noroc.

Idei haioase pentru costume de Halloween

În Germania, oamenii obişnuiesc să se roage pentru sufletele celor morţi în ziua de Halloween. De asemenea, gospodinele ascund cuţitele pe 31 octombrie pentru ca spiritele rele să nu le folosească pentru a face rău.

Austriecii obişnuiesc să lase pe pervazul geamului, afară, o bucată de pâine, un pahar cu apă şi o veioză ori o lumânare pentru a primi aşa cum se cuvine sufletele celor dragi plecaţi din această lume.

Citeşte continuarea pe feminis.ro.