Dezvăluirile unei vedete de la noi, ADEVĂRUL despre DIVORŢ! „Am fost înşealată şi m-am simţit doar o maşină de produs”

Afectată de cele dezvăluite de cel care i-a fost soţ, Carmen de la Sălciua s-a decis să rupă tăcerea și să spună adevărul despre divort!

RomaniaTV.net
05 dec. 2018, 14:27
Fostul soţ al artistei le-a povestit tuturor că, de fapt, el și Carmen de la Sălciua nu au divorțat încă, din cauza unor probleme. Acum, la doar cateva zile de la afirmațiile artistului, Carmen de la Sălciua a postat un mesaj pe Facebook. 
 
Sătulă de acuzațiile din ultimele zile, Carmen de la Sălciua a răbufnit și a transmis un mesaj extrem de dur în care a ţinut să lămureasca lucrurile.
 
„Intr-o zi, fara ca eu sa improsc pe cineva prin emisiuni… adevarul va iesi la lumina! 

Da! Am vrut sa divortez! Iar daca cineva in conditiile in care e inselat si in conditiile in care se simte doar o masina de produs …accepta situatia … eu il felicit personal! 

La emisiunile la care am fost invitata am vorbit si am confirmat doar ce deja se stia … lumea insa a sters cu buretele!

Nu am de gand sa imi cer iertare nimanui oameni buni! Situatia prin care trec e si asa grea..nu imi pot sacrifica viata si cariera sa accept sa colaborez cu un om care mi-a adus atatea lacrimi ! Voi din pacate nu ati stiut asta niciodata! Pentru ca nu am aratat! Am vrut sa fac totul in liniste, am vrut sa am imaginea curata … fiecare problema din timpul casniciei era acoperita de cate o poza cu un status frumos … dar din pacate au cazut mastile! 

Nu am mintit pe nimeni.

La notar a fost o neintelegere, in instanta alta neintelegere. E un act si atat! Vor fi solutionate toate in scurt timp! In sufletul meu eu sunt un om liber! O foaie si o semnatura nu poate sa faca pe nimeni fericit! 

Nu inteleg tot tavalugul asta de ura pornit inspre mine … si drept sa va spun, unii loviti intr-un om care nu a facut altceva decat sa incerce sa fie fericit!

Eu inteleg ca oamenii ne-au vazut impreuna pana la adanci batraneti, dar nimeni nu stie ce presupunea asta! Probabil oi fi fost trista si suparata la unele evenimente pentru ca starea mea de  „Jucat rolul unei femei fericite” deja era pe final! Va multumesc pentru intelegere celor care inteleg ❤️”, a scris, pe o retea de socializare, Carmen de la Sălciua.
 
De cum a auzit că el o acuză de infidelitate, Carmen de la Sălciua nu se mai poate opri din plâns, considerând că bărbatul nu doar a trădat-o, ci vrea să îi distrugă şi imaginea, din răzbunare.
 
„Carmen este foarte afectata de cele spuse aseara de Culita intr-o emisiune tv. A facut o serie de acuzatii urate la adresa ei, asta in conditiile in care el a gresit foarte mult fata de ea. A inselat-o inainte de nunta, si la o luna dupa nunta… Ce poate fi mai grav si urat decat atat?! Mai mult, una dintre amantele lui a aparut in urma cu cateva luni intr-o emisiune tv unde a facut un test poligraf si unde s-a confirmat ca acesta a inselat-o pe artista cu mai multe femei. Tot la acel test poligraf s-a aflat ca artistul a stat din interes cu Carmen. Acum iese pe tv ca sa o denigreze si sa para el o victima! Urat din partea lui. Unde este barbatia lui? Asa faci cu femeia pe care ai „iubit-o”? O ameninti ca o distrugi? Probabil a fost invatat sa o denigreze, ca sa-si faca reclama, Carmen nu mai este problema lui… cu atat mai putin iubitul… Daca exista unul. Si chiar daca ea era in tatonari din timpul casniciei cu cineva, sa zicem, el trebuia sa isi puna multe semne de intrebare! Oare nu toate infidelitatile si lipsa lui de afectiune au impins-o in bratele altui barbat, presupunand ca asta e adevarat???!!! Cu siguranta Carmen stie cel mai bine… si cred ca a facut alegerea cea mai buna sa se desparta, decat cu asa sot… mai bine lipsa! Eu personal o felicit… si eu as fi facut la fel! Am incredere in Carmen, este puternica va trece si peste asta! Se vede clar ca se  foloseste de numele ei. EL NU ESTE UN BARBAT ADEVARAT! Este mega urat si mega josnic tot ce face!”, ne-au declarat persoane din anturajul celor doi.