Dieta de 3 ore: slăbeşti simplu şi rapid

De-alungul timpului au fost concepute sute de diete, însă niciuna nu poate fi considerate perfectă. Totuşi, doar dacă încerci cât mai multe îţi poti da seama care funcţionează în cazul tău. Astăzi îţi vorbim despre "Dieta de trei ore", concepută de antrenorul american de fitness Jorge Cruise.

RomaniaTV.net
03 feb. 2016, 12:20
Dieta de 3 ore: slăbeşti simplu şi rapid

Scopul principal al acestei diete este de stimulare a metabolismului si de ardere a grasimii stocate. Pentru ca dieta sa functioneze este necesar sa mananci din 3 in 3 ore si sa alternezi cele trei mese principale cu doua gustari.

Micul dejun trebuie luat la o ora dupa ce te-ai trezit, iar cina-cu trei ore inainte de culcare. Este recomandat ca fiecare masa principala sa nu depaseasca 400 de calorii.

Citeşte şi  Dieta armatei israeliene: Slăbeşti 5 kg în 8 zile

Avantajul major al acestei diete este ca nu impune anumite restrictii, iar alimentatia este una normala. Evident, normala in limitele bunului simt. Adica, e clar ca nu va trebui sa consumi grasimi sau dulciuri in exces. Poti manca, in schimb, carne alba si peste, lactate, bauturi neindulcite, fructe si legume. Cat priveste pastele fainoase, incearca sa te limitezi la o singura portie pe saptamana. Nu manca nici produse de patiserie, dulceturi sau sosuri grele.

Vezi meniul pe ele.ro