Eleve minore, sex cu un angajat al şcolii pentru bani şi ţigări. Violatorul a fost lăsat în libertate

Caz şocant în judeţul Cluj. Fochistul unei şcoli este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu două eleve minore, fără voia lor. Bărbatul le dădea fetelor în schimb bani şi ţigări.

09 nov. 2016, 21:33
Eleve minore, sex cu un angajat al şcolii pentru bani şi ţigări. Violatorul a fost lăsat în libertate

Caz șocant în județul Cluj la o unitate e învățământ după ce părinții unei eleve au descoperit că aceasta a întreținut relații sexuale cu un angajat al școlii. Aparent, agresorul i-ar fi dat victimei bani în schimbul unor favoruri sexuale. De asemenea, conform surselor o altă elevă colegă cu victima ar fi fost supusă și ea unor agresiuni sexuale, în schimbul cărora primea țigări.

Potrivit primelor informații polițiștii l-au ridicat pe Tomuș Alexandru Petre, fochistul școlii din Poieni care ar fi întreținut acturi sexuale cu două minore fără acordul acestora.

Cele două fete sunt din satul Bologa și învață la Școala Generală cu Clasele I-VIII din Poieni.

„Una dintre ele nu are mamă, iar Tomuș ar fi profitat sexual de ea fără consimțământul ei. Cealaltă se pare că deși s-a împotrivit actelor sexuale, la sfârșit ar fi primit bani de la fochist. De asemenea, părinții au încercat să depună declarații împotriva violatorului dar cică, autoritățile i-au scos afară din secție, spunându-le că să vină când ei decid”, declară o sursă apropiată anchetei, pentru Gazeta de Cluj.

Cei care au sesizat poliția au fost chiar părinții uneia dintre fete, care au obervat că aceasta avea asupra ei o anumită sumă de bani a cărei proveniență, tânăra nu a putut-o justifica.

În prezent agresorul este lăsat în libertate.

„La data de 4 noiembrie, polițiștii au reținut un bărbat pentru 25 de ore. Acesta este cercetat într-un dosar penal înregistrat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

Citeste şi: O profesoară de franceză, fotografiată după ce a întreţinut relaţii sexuale cu un elev