„ELIXIRUL” tinereţii găsit de Ceauşeşti. Totul despre dispozitivul care o fascina pe Elena Ceauşescu VIDEO

Nicolae Ceauşescu şi soţia sa luptau din răsputeri pentru a înlătura efectele îmbătrânirii şi descoperiseră un "elixir" al tinereţii, care a rămas unul din secretele bine păstrate ale familiei Ceauşescu. Dictatorii, în special Elena Ceauşescu, foloseau adesea flacăra violet, un dispozitiv inventat de celebrul Nikola Tesla acum mai bine de 100 de ani şi care făcea minuni.

RomaniaTV.net
07 iun. 2015, 11:57
„ELIXIRUL” tinereţii găsit de Ceauşeşti. Totul despre dispozitivul care o fascina pe Elena Ceauşescu VIDEO

„Elixirul” tinereţii folosit în trecut de familia Ceauşescu a ajuns acum câţiva ani pe mâna unui kinetoterapeut din Drobeta-Turnu Severin, care îl foloseşte şi astăzi.

Elena Ceauşescu era fascinată de dispozitivul numit flacăra violet. Aparatul i-a fost prezentat de un terapeut care a fost o lungă perioadă unul dintre maseurii ei personali.

„Ea era adepta multor terapii neconvenţionale: masaj, ceaiuri, ierburi. La un moment dat spunea că se trăgea seara la ceafă cu untură de urs. Se temea de ace şi atunci el, între piesele acestui aparat avea o piesă pe care o folosea atunci când voia să stimuleze punctele de acupunctură. Noi folosim des aparatul ăsta pentru întreţinere, păstrarea frumuseţii”, spune kinetoterapeutul Dănuţ Alexoaie, care a cumpărat dispozitivul de la un anticar.

Nicolae şi Elena Ceauşescu foloseau aparatul ca pe un elixir al tinereţii. Elena spunea că masajul îi întindea pielea şi o relaxa. În plus, orice durere ar fi avut, flacăra violet i-o ameliora.

Aparatul de masaj cu lumină violet a fost fabricat în secolul al XIX-lea şi a fost inventat de celebrul Nikola Tesla.