Gabriela Cristea, probleme cu sarcina. Ce i-a recomandat medicul

Gabriela Cristea a fost, de curând, la un control medical de rutină, dar, la ieșirea din cabinetul cu pricina, avea o figură extrem de îngrijorată. Iar motivul, au dezvăluit surse din anturajul vedetei TV, este unul de înțeles.

17 mai 2017, 08:40
Gabriela Cristea, probleme cu sarcina. Ce i-a recomandat medicul

Mai exact, Gabriela Cristea, probabil din cauza vârstei pe care o are, are o problemă când vine vorba de vitamine, scrie spynews.ro. Iar acum, în timpul sarcinii, pare-se, vedeta Tv are o deficiență a vitaminei B, esențială pentru sănătatea organismului, atât al mamei, cât și al copilașului.

Citeşte şi Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, primul tort al bebeluşului FOTO

De altfel, spun sursele noastre, medicul i-a și recomandat o dietă bogată în această vitamină, acidul folic (vitamina B9) fiind, așa cum se întâmplă multor viitoare mămici, problematic, mai ales în cazul femeilor cu probleme la glanda tiroidă. Așa că, de acum înainte, Gabriela Cristea va fi nevoită să se bucure din plin de alimentele care o ajută să își „refacă” stocul de acid folic, adică se va delecta mai mult cu varză, broccoli, ficat de vită și soia.

Vitamina B9 (acidul folic) este esențial pentru formarea globulelor roșii, ajutând la prevenirea anemiei. Această substanță este implicată în procesul de creștere și în dezvoltarea normală a coloanei vertebrale, a creierului și a craniului, în primul trimestru de sarcină. În sarcină, lipsa acidului folic poate duce la apariția unor malformații precum spina bifida, un defect al coloanei vertebrale. Deficitul de vitamina B9 poate cauza și anemie, dureri de cap și palpitații.

Gabriela Cristea, însărcinată după ani de eforturi

După ce, acum câteva săptămâni a anunțat că este însărcinată, Gabriela Cristea a recunoscut cu lacrimi în ochi că este gravidă. Soţul ei, Tavi CLonda, a venit cu un trandafir şi s-a aşezat în genunchi, apoi i-a pupat burta.

Citeşte şi Gabi Cristea a făcut ANUNŢUL cu ochii în LACRIMI. Este vorba despre bebeluşul pe care îl aşteaptă!

„V-am făcut tot felul de mărturisiri. Nu a fost nici ușor, nici greu în perioada aceea. (…) În urmă cu 2 ani am decis să ne căsătorim. Credeam noi că ne-am găsit calea. Pentru că astăzi e o zi specială, pentru noi ca și cuplu. Astăzi, trăim împreună cele mai frumoase momente din viața noastră”, a declarat Gabriela Cristea la TV.

Gabriela Cristea (42 ani) este însărcinată şi va deveni pentru prima dată, după ani de chin şi tratamente costisitoare. Fericită, dar precaută, Gabriela Cristea a mers la clinica specializată pentru a face Bitestul sau Testul de Screening pentru Anomalii Cromozomiale şi Sindromnul Down, care se realizeză în primul trimestru de sarcină. Conform surselor noastre, Gabriela Cristea și Tavi Clonda așteaptă să devină părinții unui băiat.